#tüm palkplak entry'leri

hayalimdeki ben. gerçeklerdeki ben olmasına ehende* 2-3 yıl veriyorum.
* : “ahanda” kibarı.
istanbulda bir cadde adı.
+ günümüzde;
cadde boyunca aynı anda pek fazla noktadaki arap sokak sanatçılarının (sokak arap sanatçıları mı demeli?) dinleyici olarak da yarım daire dolusu arap kalabalıklar bulabildiği yer.
bir tiyatroda canlandırdığım şahsın oyunculuk sınavına girmek için “taaa oralardan” yürüdüğü ve aynı şahsın memleketi olan yer.
ukraynanın bir kıyı şehri.
-o işin listesi mi olur la?
-ya erken ölürsem hem?
-o zaman: ölmeden önce yapılacaklar listesi oluşturmamak!
-ölmeden önce mutlu bir hayat yaşadığımı hissetmek kafi
-mesela mümkünse insanlardan nefret etmeden yaşayabilmek
-tekrar birinci maddeyi hatırlamak
-susup çekilmek.

şeklindeki paradoksa tarafımca girmeye mahkum olmuş liste.
bilimum araba ve hız yarışları. ve fakat hız formatından çok dikkat formatıyla var olan 2Cars birinci sırayı yalar yutar.

reenkarnasyona inanır mısın sorusunun cevabını nedeniyle birlikte okuyalım bağalım

ekleme: işbu yarışlar teknolojik ortamda gerçekleşmektedir.
ilk stajını bende yaparsın artık
eh bu ülkeye çok lazım malum

okunan bölüm söylenince alınan soru: ilaç yazıyon mu sen şimdi?
günün 1440ta biri, saatin altmışta biri, saniyenin altmış katı, salisenin 3600 katı olan zaman biriminin konuşma dilindeki karşılığı. sık kullanımına örnek: dersin bitmesine kaç dakka kaldı?
üniversite tercih dönemimde saü edebiyat fakültesinde(hendekte olmayan) lisans + saü eğitim fakültesinde(hendekte olan) formasyon + hendekte okul stajı deneyimlemiş olan ablamın aman ha sakarya eğitimi yazma dediği ve tanışıklığımı bu kadarıyla bitirdiğim, kocaeli-sakarya yolundaki trafik levhalarında adına rastlayabileceğimiz sakaryanın bir ilçesi.

üzerinden geçilemeyecek kadar derin, etrafından dolaşılamayacak kadar uzun kazılmış çukur.

627 yılında mekkeli müşriklerin medinede başlatmış olduğu ve sonucunda mağlup düştükleri, aynı zamanda mekkelilerin son saldırısı olarak tarihe geçmiş savaşın adı.
çinlilerin bizim tarihimiz hakkında pek çok şey bileceğini beklerken yaşadıklarımı hatırlatan başlık.
önce 28 yaşına gelmiş bi’ çinli kızımızdan türkiye çok romantik, kapadokyada çok güzel düğün yapılıyor cevabını aldım. ülkesinde uluslararası ilişkiler birinci sınıfı bitirmiş 19 yaşındaki bir diğerinden ise pek bir şey bilmiyorum avrupa ilişkilerine daha gelmedi konularımız cevabını aldım. soruyu onlar bana yönelttiğinde ise biz sizin hakkınızda çok şey biliyoruz çünkü ülkemizde tarih seçmeli ders değil herkes ortaokulda öğrenmeye başlar cevabını verdim... asın bayrakları !
daha önce türk vatandaşla tanışmamış ameriklılar ise araplarla yaşadığımızı ya da kökenimizin arap olduğunu vs düşünüyor sanırım, bu doğru olabilir.
biraz bilgili olanları ise erdoğandan haberdar. fakat bilmeyeni adını bile bilmiyor ülkemizin. ne diyelim, her ülkede kendi yaşam alanı dışındakilere de ilgili/duyarlı olanlar var olduğu gibi olmayanlar da mevcut elbette diyelim. eh biz de rusya gibi hiç olmazsa yüzölçümünden ya da çin gibi hiç olmazsa nüfusundan ya da amerika gibi ekonomik gücünden ya da almanya gibi sanayisinden ötürü gözden kaçamayacak cinsten olmayınca..