beklediğin yol arkadaşının gitmekten vazgeçmesi

/ 2
Bugün başıma gelen olay. Cuma günü bomboş olduğum halde sırf ct'ye yetişebiliyor diye yola çıkmak için onu bekledim. dün gece saat 3 gibi mesaj atmış yarın gidemeyiz pt işim var diye. Bana cuma günümü geri verin.
beklememek lazım, kişi sayısı arttıkça seyahat'in zorlaştığı bir gerçek. mümkün olduğunca az hatta tek çıkmak lazım yola. mümkün değilse tabi en güvendiklerinden seçilmeli yol arkadaşı. sakın ha! (tek gitmeniz mümkünse) internetten tanıştığınız biriyle yola çıkmayın. seyahatinizi rezil edebilir.
İnsanların planları ve öncelik sıralaması farklı olduğu için, çok karşılaşılan bir seyahat sorunsalı. Her zaman b planı yapınız.

(bkz: tek çıkın)
Başıma iki defa gelmiş olaydır hemde ilk otostoba çıkmak üzereyken ve pes etmedim. Birini buldum devam ettim
tek çıkmama vesile olan ve "iyi ki!" dediğim olaydır! iyi ki gelmemişsin ve ben de tek gitmişim. gitmişken kafama esmiş, 6 ülkeyi dolaşıp da öyle geri dönmüşüm...
ps. halen tek gidiyorum ve inanılmaz keyifli :)))
beklediginiz neredeyse hic birseyin olmadigi veya zamaninda olmadigini hayat hala size ogretememis demektir. ınsanlarin ne zaman ne yapacagini bilmezsiniz. adama heyecanli heyecanli anlatirsin, gaza gelir, "hadi bu hafta sonu duselim yollara" der ama hafta sonu fosu fosur uyurken yatagindan cikmak zor gelir. kimseye gore plan yapmayin. kendi planinizi yapin ve kisiler ekleyecekseniz ekleyin ama planinizi asla degistirmeyin. tek basina cikacakmissiniz gibi hazirlanin ve saati geldiginde evden cikin. gelmeye hevesli olan evden ciktiginizda yolda degilse hic beklemeyin.. yollar her zaman acik ;)
niyetini böyle son dakika belli ediyorsa hayatımda tekrar bulunamayacak kişidir.
bunu al, hayatın her evresine uyarla. çünkü çok üzgünüm, insan sözünden dönebilen bir varlık.
sonra da artık biriyle bir şey yapmayı beklemekten vazgeç. konsere , sinemaya, maça, türkiye turuna, avrupa turuna, dünya turuna yalnız git. hayat biriyle bir şeyler yapmayı beklerken geçiyor. ben çeyrek asır yaşadıktan sonra anladım, zararın bir yerinden dönelim arkadaşlar. kesin bilgi, yayalım.
/ 2