24 haziran 2018 erken seçim kararı

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve mhp genel başkanı devlet bahçeli, bugun erken seçim için beştepe'de bir araya geldi. cumhurbaşkanlığı külliyesi'ndeki basına kapalı düzenlenen görüşmede 24 haziran 2018 için erken seçim kararı alındı.

aynı tarihte üniversite sınavının 2. oturumu ve gezginfest organizasyonu yapılacak.

kafamda deli sorular.
Selamlar erken seçim kararı alınmış reis almış şeyler biat etmiş , acep özelleştirmelerden gelen paraları kullanmak için mi aldılar kararı:
Demek sermaye bitmeden aradan çıkaralım sonra tam batırırız dediler mantıklı karar.
Şunu da ekleyem gülün lan24 haziran 2018 erken seçim kararı - 24-haziran-2018-erken-secim-karari-6ftGg

Lan amdinler sizin nasıl bir kafanız var başlığı ben açmışım tarih ortada saat ortada aynı başlığı açıp taşıyorsunuz yazıyı bir de bildirim geliyor bu ne aq düzen yok mu burada tiranlık mı var tövbe tövbe. Ne boş beleş işler ... aferin ilk sen gözüktün başta tebrikler de saat farkı vardı aq.
bu karar, bizi öyle büyük felaketler bekliyor ki şu seçimleri daha fazla oy kaybetmeden aradan çıkartalım sonra ülkeye ne olursa olsun kafasıdır.

öte yandan muhalefetin de erken seçim istemesi iktidarı istememelerinden kaynaklanıyor olsa gerek. abi bekle zaten ülke battı batacak ondan sonra istemesen de bu halk sana oy verecek.
hemen bu akşam yapılmamasını anlamadığım seçim. ne gerek var beklemeye azizem?
23 haziran tarihinde kurumiçi tiyatro sahneleyecek oyuncusu olan beni üzmüş seçim kararıdır. seyircinin seçimden başka düşündüğü bir şey olmaz ki şimdi!

seçim yapacaksan yine yap da başka tarih bul kardeşim!
"ben sana yapma demiyorum, hobi olarak yine yap. ama neden dün ortaya atılan bişey için bugün karar alıyorsun. düğün tarihini bile aylarca düşünen insanlar oy kullanacak. az bi sakin olaydın yahu" diye düşündüğüm karardır.
Bazılarının ilk kez başkan secilebilmesi için erkene alınmış, ülke boka giderken daha da bok olmadan hemen başkan olayım kafasının ürünü olduğunu tahmin ettiğim olay. Ecel mı yoksa?
kendi kendine öneri sundurup kendi kendine kararını aldığı seçimdir.
Aynı zamanda üniversite sınavı ile de aynı güne denk gelmektedir.
televizyon ve medyadaki asker hamaseti, operasyonlar, milliyetçi rüzgar bu kadar iliklere kadar hissedilirken oldubittiye getirilmeye kalkılan seçim organizasyonu.

muhalefet türkiye siyasi tarihinde hiç olmadığı kadar düşkün vaziyette. milliyetçi kesimle ortaklık yapmak zorunda kalan mevcut iktidar partisi de hiç olmadığı kadar kırılgan vaziyette. ama teraziye koydun mu yine ağır basan ne yazık ki mevcut iktidar görünüyor.