trabzon'da makete yaslanan turistin linç edilmesi

/ 4
turkiye’ nin en yobaz illerinden trabzonda gerceklesen olay.

hoşgörüden uzak, gerginliğin tavan yaptığı ülkenin son hali

video
Çünkü kutsal nedir nasıl bir şeydir nerede nasıl davranılır bilmeyen, modellemeyle güdülen bir toplum haline geldik. Vurun kahpeye nidası bi kişiden yükseldimi gerisi çorap söküğü. Özetle selimiyenin duvarına yaslanıp hiç ezan dinlememiş gibi hoş görüsüzsünüz.
üzülerek bakamadığım videodur. artık ülkemden ülke insanından utanmaktan sıkıldım.
nasıl şaşkın nasıl olaylara kültür farkıyla bakıyor bi görün. cahilin yobazın çok olduğu yerde seslerinin çok çıkabilmesine katlanamıyorum.

ne zaman kardeşim, yıl 2017 oldu ne zaman muasır medeniyete ulaşacaksınız
ne zaman ya
michael moore eşgaline sahip bir adet maketfili içeren haber.

temelinde hoşgörü bulunan bir inanç sistemine mensup insanların zamanla nasıl putperestliğe geçiş yaparak yozlaştığının basit bir emaresi.

ve ne yazık ki ülkem adına bir utanç vesilesi.
benim bildiğim islam, insan eliyle yapılmış maketleri(putları) kutsal sayan ve onlara tapan insanları doğru yola sokmak amaçlı ortaya çıkmış bir görüş de aması var işte.

neyse ya ne diyelim cehalet suç mudur bilmiyorum ki.
izlerken empati kurduğum, kurduğum zaman içimin cız ettiği video
Çünkü kutsal nedir nasıl bir şeydir nerede nasıl davranılır bilmeyen, modellemeyle güdülen bir toplum haline geldik. Vurun kahpeye nidası bi kişiden yükseldimi gerisi çorap söküğü. Özetle selimiyenin duvarına yaslanıp hiç ezan dinlememiş gibi hoş görüsüzsünüz.
Aga gidip bir allahın kulu da insan gibi iletişime geçip bak bu böyledir şu şöyledir diye konuşmamış ya kalk kalk kalk diyorlar başka bir şey demiyorlar. Kadın why why why diye 50 kez sordu aldığı yanıt yine kalk oradan oldu.
kültürü değeri, ahlaki önceliği nedir kimdir bilmeyen bi grup insan tarafından yüzyıllardır 'ayıp' 'kaka-tütü' 'günah' şeklinde yutturulmaya çalışılan diktelerin minik bi' sonucu bu işte. henüz dinini nasıl yaşaması gerektiğine karar verememiş, anlamamışlar; yazık. gösteriş unsuru, fanatizm öğesi yapmaktan asla vazgeçmiyolar bunu.

din, en içten en derin benlikte verilmiş bi karardır. aileni, aşık olduğun kadını, meslek aşkını( aslında bunlara ek tuttuğun takım, desteklediğin politikacı gibi şeyler de ekleniyor medeni topluluklarda ama, burada ondan da söz edemiycez) nasıl her dakika haykırmıyorsan, din de böyle bireysel ve özeldir işte.
böyle gizli yaşanmalıdır! bilkmiyorum bunların annesi babası neler söyledi küçükken, uyumadan önce? hiç bilmiyorum...
diye başlık atan kişi linç kavramından bihaberdir. psikolojik linç bu diyorsanız eyvallah. ancak bu ülke daha kötülerini gördü. en azından bunlar cehaletlerini fiziksel şiddete çevirmemişler. linç görmek isteyen, kayserideki bizans konulu film çekimini izlesin.

kayseride haçlı krizi

edit: video
Hoşgörünün son bulduğu nokta. Neden böyle saçma şeyler hep ülkemizde oluyor bunu düşünmek lazım
/ 4