sigara

/ 6
Bir türlü bırakmadığım illet. O mu beni içiyor ben mi onu içiyorum belli değil. Heee bırakmazsam ilerde o beni komple hüpletecek o ayrı zaten.
13 yıllık bağımlılığın ardından 3 yıl önce yollarımızı ayırdığımız dost görünümlü kalleştir.
Sanılanın aksine bıraktıktan bir süre sonra can cekmesi felan kalmaz, aksine igrenilmeye başlanır..
"Bırakmak istiyorum" adında bir film yada video (nasıl adlandırmak isterseniz) kendisinden kurtulma surecimde bana psikolojik destek sağlamıştır ilgilenenlere tavsiye edilir..
Sağlık ve para kaybı. Kötü koku kaynağı. Çakmağı, küllüğü, külü, izmariti. Yetişkin emziğidir. Bırakmak için emziği bırakıp memeye başlamalısınız.
Özellikle toplu taşıma araçlarında kötü kokuya yol açan temel gereçlerden bir tanesidir. Ayrıca sağlığa bir adet bile yararı olmadığı halde neden tüketildiğini anlayamamış olduğum bir ihtiyaçtır.
aslında bir şeye yaramaz, ama tutturmuşlar ; içmeyince elim ayağım titriyor kalk git bahane bu.
bırakmak istiyorum ama en küçük bir boşluğumda beni içine çekiyor. ama yine de günde 1.5 paket içen ben günde yarım paket gibi bi değere kadar azalttım. umuyorum ki bırakacağım.
elveda ilkokulda dal sigara döndüğüm arkadaşlarım.elveda yanmayan ama atmayada kıyamadığım çakmaklarım. elveda tütün kutularım, sigara krizlerim, sigaralı fotoğraflarım.
beni temiz ciğerlerimle hatırla iki gözüm ve kederden içtiğim sigaramla yargıla.
merhaba yeşilaylaylay


geçtiğimiz günlerde afilli bir veda yazısı ile bırakıp üç gün sonra tekrar başladığım meret, halbuki yazımda çok kararlıydım
En ucuzunun Ukrayna ve İran'da olduğu zehirli tütün mamulü
İnsanların bir şekilde başladığı ve bırakmaya çalıştığında çok zorlandığı bir meta. Bu metaya her bir insan kendince başka bir isim verir. Kimi için arkadaş, yoldaş kimi için ise kalleştir, ömründen ömür götürendir. Hangi insan kendisine nasıl hitap etmek isterse istesin sigara hep sigaradır. Çizgisini asla bozmaz, sahip olduğu karakterden taviz vermez. Onun insanlarla hiçbir derdi yoktur. Kendini bir türlü anlamlandiramayan insan evladının, kendisiyle derdi vardır. Sürekli bırakılmak istenir, kendisine bağırılır çağırılır saydırılır. Ve kararsız insan, hayatındaki bir işi tamamen basaramamistir. Şu meredi ya içmelidir ya da hiç içmemelidir. Arası olan tüm düşünceler hastalığa götürür. Gerek fiziksel gerek mental. İki taraftan birini tamamen yapabildiginizde çok güzel bir saygıyı da hak edersiniz.
Ya evet ben içiyorum deyip gerçekten tüm hayatına ona göre devam etmelidir ya da
Kullanmıyorum diyebilmelidir insan.
illa içecekseniz bari elektronik olanını için de insanların içinde yürüyen küllük gibi dolaşmayın.
evde bırak sigara içirmeyi, kıyafeti kokana bile zor tahammül ederken salonun ortasında elektronik olanından içilmesine ses etmiyorum.
ortalık dumanaltı oluyor ama en azından kavun karpuz kokuyor.
/ 6