popstar türkiye

popstar türkiye - kaplumbagaterbiyecisi-3Kiwb

bayhan, firdevs, abidin, selçuk, bayhan. kanal d'de yayınlanan ilk popstarı izleyenler bu isimleri hatırlayacaktır.
en meşhur olayı deniz seki'nin; bayhan isimli yarışmacıya ''hapista yatmış birisi, toplumdan aforoz edilmeli'' dedikten 10 sene sonra kendisi torbacılıktan içeriye alınmış ve cezaevinde yatmıştır.
bir zamanlar tv ekranlarında fırtına gibi esmiş, sesi güzel genç yeteneklerin peşinden koştuğu yetenek yarışmasıydı.

dün akşam tv'yi bir açtım. 2000li yılların başlarına geri dönüverdim. bir zamanların fenomen yarışması ekranlara armağan çağlayan'lı deniz seki'li osman tan'lı geri dönmüş. kolay gelsin
sonunda kimsenin meşhur olmadığı pop müzik yarışması. abicim, star olmak istiyorsan kimse karşına geçip seni eleştiremez, eleştirince de eyvallah diyemezsin, dememelisin. sen tarkan'ın karşısına çık, bugün çok detoneydin de, bak bakalım neresiyle gülüyor. neyse ama izlemesi eğlenceli, izleyeni mutlu eden program, ona lafım yok. ben şahsen çok gülüyorum.
2004 yılında yapılan ilk döneminde ciddi ciddi insanları ekrana kitlemiş, fanboyluk oluşmasına neden olmuştur. favorim bayhan'dır.
öyle deli gibi esme başım dönüyor, nakaratlarını hafızamıza kazımış bayhan'ın meşhur olduğu yarışmadır.
gökhan diye bir yarışmacı vardı. arabesk sevmeyen benim bile (bkz: selçuk tekay) yönetimindeki orkestrayla seslendirdiği sabahlar uzak yorumuna dibim düşmüştü.
finalinde abidin'e oy atmıştık annemle, hatta toplama albümlerini bile almıştık, hey gidi. benim favorim her zaman barış'tı gerçi, ne zaman ki ayşe arman'la yaptığı röportajda sevgilisine yazdığı şarkıyı ona duşta okuduğunu söyledi, son dörde kalmasına rağmen türk halkı bu kadar çok erotizme dayanamadığı için elendi. * diğer bir favorim de aydan idi, avuçlarım kanıyor'u çok güzel söylerdi. hatta çello ile verdiği çıplak pozlar baya bi olay olmuştu, beren saatle karşılaştırılmıştı. yine gereksiz bir sürü ayrıntı hatırladım, iyi mi. (bkz: fil hafızası)