lezbiyen mezbiyen

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu lezbiyenlerin mezbiyenlerin söylediklerine takılmayalım biz analarımıza bakalım...” cümlesiyle başlayan bir açıklamada bulundu. Kendisine mezbiyen diye bir tanımlama olmadığını belirtme gereği duyarak açtığım bir başlıktır. Biseksüelliğini yeni kabullenmiş biri olarak sanki bu durum toplumsal bir sorunmuş gibi davranmasını kınıyorum. Cumhurbaşkanı dahi olsan had bilmezliğin kötü bir davranış olduğunu düşünüyorum.
sevgili cumhurbaşkanımız sürekli kendi rekorlarını tazeliyor. varlığı ve düşünce yapısı bütün türk gençliğine kesinlikle anlatılmalı. kendi toplumuna karşı nasıl davranılmaz örneği yemin ederim.

bir kişinin kendini ait hissettiği bir grup olmasını anlarım bu konuda herhangi bir sıkıntım yok ama istisnasız her gruba kendi grubu dahil sövüp sayan birisin ne istediği konusunda düşününce geriye sadece kötü ve insanlıktan nasibini almamış şeyler kalıyor. eminim ki kendini öyle inandırmış ki kutlu davasına yaptığı her şey mubah ve bu çok korkutucu ne zaman kesip biçmeye başlayacağı ön görülemez ve kestirilemez durumda.