koç burcu kadını

başta kendini olmak üzere herkesi mutsuz ederek, bulunduğu ortamı germek, gıybet yapmak, huzursuzluk çıkarmak için dünyaya gelmiş kadın cinsi. Hiçbir şeyden memnun olmaz, doyumsuzdur, şükretmeyi bilmez, kimsenin hatta hiçbir şeyin kıymetini bilmez. Psikolojik problemlere doğuştan yatkındır, kesinlikle ilişki insanı değildir, sıkılgan, baskıcı, dar görüşlü, ne istediğini bilmeyen türdür.

Tek iyi tarafları vicdanlarıdır, o da çevresine değil tanımadığı insanlara karşı çalışan bir vicdandır. Bencillikleri söz konusu olmadığı sürece kötülükleri de dokunmaz bu tiplerin.

Allah kurtarsın.
Entry sahibinin (bkz: sonsaniye) akrep burcu bir erkek olduğunu anlamam ve benim koç burcu kadını olmamdan mütevellit şu önermeye varıyorum: entry sahibi şahıs (bkz: sonsaniye) benim eski sevgilim. Abv senin güney!
Öhööm
Şimdi başlığa yorum yapacak olursam : koç kadını yüksek libidosu olanilişkideki en dikkat çeken özellik , kendinde her zaman kusur bulacak kadar mütevazi olan, bazen aptallık derecesinde cesareti olan, çocukları çok seven, kendinden başka kimseye zarar veremeyecek kadar merhametli olan, ilişkiyi çekilmez kılacak derecede ilgi isteyen, sevgilisini çok kıskananki bu özelliği kendinde kusur bulmasından geliyorçocuk ruhlu enerjik bir burç kadını.
Koç kadını eğer ki "hatasız kul olmayacağını" hatalarımızla da mükemmel olduğumuzu idrak edebilirse çok sevimli bir burçtur. Sinirli midir? Evet. Siniri de 5 saniyedir. 5 saniyelik sinire 5 hafta özür dileyebilir.