gezgin telefonları

Gezginleri için ideal telefon şarjı uzun gidendir bence ama kısa süreli bir gezide veya fotoğraf çekeceğiniz bir gezide android yada ios işletimli telefonlar işinize tabiki daha fazla yarar fakat ben bunları kendi kameramla yaparım derseniz eski nokia 3310 benim idealim.
Not: tabiki facebook,instagram grupları ve sözlükler için de ideal bir fiyat performans telefonu kullanılabilir. Ama eski telefon kullanmanın başka bir avantajı da bozulursa ya da çalınırsa tenezzül etmeyeceğinizdir.
Çalindiginda ya da bi zarar gördüğünde fiyati yüzünden problem yaşamayacağınızı düşünürseniz iphone idealdir
4 yıldır iphone 5s kullanıyorum. Suya, asfaltta, betona bir çok defa düştü ve sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. En önemlisi hâlâ tam bir gün şarjı gidiyor.
iki adet 5s kullanıyorum; bir tanesi çöten hallice ne akranı basıyor, ne orta tuşu basıyor bu benim olası bi gasp durumunda çıkarıp vereceğim telefon. diğeri ise tüm banka işlemlerimi yürüttüğüm, şarjı 8 saat giden, iyi kötü fotoğraf çeken merkez telefonum.
cat model telefonlar tercihimdir. çalınma durumunda fiyatını fazla dert etmezsiniz. her türlü hasara dayanıklıdır. (1. kattan düşmesi dışında, o başka tabii)
Yola çıkarken iyi bir arkadaş bulmakta zorlanan gezginlerin en büyük dostlarıdırlar.