gerekirse türkiye'yi işgal ederiz

(bkz: fikrini zikrini al ve git)

ilk önce buna ırkçı bir yaklaşımla değil milliyetçi bir yaklaşımla değerlendirilmesi gerekir. türkün türkten başka dostu yoktur sözünün bırakılması gereklidir.. neyse.şu şuursuzlara dönelim gerçekten şuursuzların piriler. fazla içmelerinden olsa gerek. bende gittiğimde şuursuz hıyarın birine dönmüştüm.neyse şuursuzların gevezeliklerine bakınız:

Yunanistan'ın şımarık başkanından sonra bir de cumhurbaşkanı sahneye çıktı. 12 adaların yunanistan'a verilişinin bilmem kaçıncı yıl dönümünde halkının sevgisini kazanmak için dile getirdiği saçma sapan ortamı germeye yönelik bir söylemlerinden biridir. diğerleri de "bize ait topraklara sahip olmayabiliriz...""atalarımızın yaptığını yaparız" .makul bir insan düşünür şu at ağızlının dediğini. bu heriflerin hiç mi insan gibi danışmanı yok arkadaş.şu koduğumun ekonomisi küreselleşmeyi bırakıp tekrar bireyselleş de görsem vasat köfte hor şımarık herifleri.(bunu abd ingiltere yaptı yapacak haydi trump zaten bize faydan yok en azından kimseye olmasın)

ekonomik olarak avrupanın en vasat ekonomisine sahip bir ülkesin bu cesareti nereden bulursun.bundan önceki şımarık başkanının açıklamaları yalama cinsindendi.ne oldu da böyle bir söylem ortaya atıldı. hayır askerin sınırı geçmiş biz mi geçin dedik sizin aptallar geçmiş haliyle tehdit algılayıp tutuklanması normaldir,olağan davranıştır olması gerekendir...sodom ve gomorra gibi helak olmasını istediğim siyasetçilerin başında geliyor bu yunanlılaar.

senin ülkeni avrupa birliğindeki 2 devlet ayakta tutuyor "almanya ve ispanya". bu iki devletin ekonomik destekleri olmadığı takdirde ne olacak ? şımarıklıklarına devam edebilecek mi? almanya her an çekebilir hele ki AfD(alternative für deutschland)'nin almanya'nın siyasi düzenini bozduğu düşünülürse merkel'in buna benzer adımlar atıp ve halkın tekrardan sevgisini kazanması gayet olası gözükmektedir. ispanya zaten katolonyadaki krizin sonuçlarından kurtulmuş değil.

işte öyle garip ülke orası. bizim açıklamalar da bir o kadar saçma. şöyle oturaklı karşılık verilse tam da onların kullandığı dilde. denilecek ki sokak kavgası mı. denilmeli ki artık yeter düzenli olarak 2 yıldır bu tür açıklamalar yapılıyor. hukuk adalet eşitlik barış gibi zırvalıklar minumum düzeye indirilerek konuşulmalı. o zırvalıklarla zaten konuşuldu ve bir şey elde edilmedi.

gun a gun...
g*t kadar ülkenin cumhurbaşkanının yaptığı açıklama.
''gerekirse atalarımızın yaptığını yaparız'' demiş.

eh biz de o zaman gerekirse atalarımızın yaptığını yaparız.
bunlar benden daha basiretsiz az sağgörülü olun diyen olmamış belli ki.
atalara gelirsek sizin ataların uzun zaman borusu ötmemiş sanırım bir yerlerine kaçtığından beri.
en sevdiğim atanız ise şu istanbul'u elinde tutamayanız var ya hah o.
işte o zamanlardan beri sizin düdük biryerlerinize kaçtığı için ötmüyor efendim.
ne hallere düşürdün bizi rte bu andaval turşular bunu diyebilecek özgüveni nereden buldu?
sen ne diyon mk dedirtmiştir bana. tüm dünyaya rezil olmuş bir ülkenin başkanı. nasıl mı rezil oldu? İmf'den aldığı borcu geri ödeyemeyerek rezil oldu. düşünsenize arkadaşınızdan 10bin tl borç alıyosunuz. daha sonra kanka borcu ödeyemicem kusura bakma. ya birşey daha rica edebilir miyim bi 10bin daha ateşlesene diyerek rezil olmuştur. imf'den borç almak bile dünya kamuoyunda rezil olmak anlamındayken bu yüzücüler rezilrüsva olmuştur. bi de kalkıp laf atıyorlar. hastanelerinde sargıbezi bitmiş yenilerini alacak paraları yok işgal etmekle tehtit ediyor. hangi parayla işgal girişimine başlayacan diye sorarlar adama.
bir yerlerin sıkıyorsa bir dene bakalım kim kimi işgal ediyor. bu yurtta bir tek türk evladını kalmaması lazım o dediğinin olması için.