french oje

cevaplanabilir entry
/ 2
(bkz: fransız manikürü)

Tırnaklara fresh bir görünüm veren tırnak uçlarının beyaz göründüğü oje sürme işlemi.

Öncelikle tırnak bakımımı yapıyorum. Sonra şeffaf ve beyaz arasında yarı opak bir tonda oje seçilip tüm tırnağa tek katman uyguluyorum. (Pembe tonları olanlar en sevdiğim)
Kuruduktan sonra net beyaz oje ile tırnak uçlarına ince olacak şekilde tırnak kesimine uygun şeritler sürüyorum. Bunun için ben bant yapıştırıyorum. (Tırnak bantları da var; ama ben para bantlarını kesip yapıyorum)
Kuruduktan sonra da şeffaf renkte oje sürüp kurumaya bırakıyorum.
En son da krem sürüp ellerimi seyrediyorum.
Kendimi bildim bileli tırnaklarımı yerim, şuan bu durum çok canımı sıkmaya başladı ama çokta keyifli namussuz :d
kıro veya zarif durmasının arasında çok ince * bir çizgi olan manikür çeşidi.
bir el sevici olarak bazen çok çok güzel gelirken genellikle iğreti duran boyama stili. elden ele ve beceriden beceriye değişiyor bu durum.
aman yarabbi bir kadının tırnağına yakışabilecek en güzel oje türüdür. tabii bu benim görüşüm olmakla beraber tırnakları daha zarif gösterdiğini düşünüyorum.
bu resmen kadınların tırnaklarını uzattığında tırnak arasına giren pislik görünmesi diye yaptıkları kamuflaj.. yani bir nevi oje sürmeye üşenenlerin uydurduğu bişi. bak yine sinirlendim
Bazı kadınların yapmaktan ar etmediği bağcılar style manikür çeşidi.
kadınlara çokça yakıştırdığım ve zarif durduğunu düşündüğüm fakat kendime yaptırınca "hoaydaaaa" dedirten oje türü.
french manikür eğer uzun ince yapılı ele uygulandıysa çok şık ve çok güzeldir. bakımlı, temiz, fresh bir görüntüsü vardır. geniş yapılı tırnaklarıda hoş durmaz. bağcılar style değildir. oje sürmeye üşenmek hiç değildir, çünkü tek renk oje sürmekten 3 kat daha zordur. mesela ben french manikür yapmaya fazlasıyla üşendiğimden bütün yazı nar çiçeği kırmızısı harika ojelerimle geçirdim.
bu oje türünü kusursuz yapabilen arabadaki ufak tefek çiziklerin rötüşlerini de kusursuz yapabilecek hassasiyette ele sahiptir.
saydam ojenin üstüne tam tırnak ucuna ince beyaz oje sürme stilidir. genel olarak her tür giyinişe uymakla birlikte şık görünümüyle kalpleri kazanır.
/ 2