beylikdüzü

/ 7
İstanbul’un üvey evladıdır. Buruk bir istanbul’da yaşıyorumdur. Buluşma etkinliklerine saatler önceden yola çıkma trajesidir. Metrobüs’ün öz evlatlarının yaşadığı semttir. Tekirdağ’a giderim mk’dır. Sabiha gökçen havalimanı hayaldir. Pendik’te yaşayanlar ayrı bir ülkededir. Trakya’dır. Ne büyükçekmece gibi istanbul dışı diyebilmektir ne de eyüp gibi istanbuldayım diyebilmektir. Arada kalmışlıktır. Ortada bırakılmışlıktır. Pişmanlıktır. Dramdır.
Dayımın ikamet ettiği, İstanbul'da bulunan bir semttir.
Kafasını kaldırdığında gökyüzünü göremeyen adamların hakkında salladıkları ilçe.
Uzak muzak heeeee ne olmuş??
En azından çamlık var, sahil var kafayı kaldırdığında gökyüzü var lan
burası ankara gibi. ilk başta napıyorum ben burada diyor kendine insan ama daha sonra yavaş yavaş içine sızan bir beylikdüzüne sahip olmuş oluyor. evet uzak arkadaşlar hem de baya uzak.
Çatalca da çalıştığım dönem (Bağcılar -catalca yapıyordum) Beylikdüzü de aslında okadar uzak değil yhaaa dediğim yer
beylikdüzünde oturan arkadaşlarıma edirne'de oturuyor muamelesi yaptığım, nereye bağlı olduğu belli olmayan semt.
avm -metrobüs -tuyap üçlüsü ve entellektüel kekolarin mekanı (acayip derecede günlük daireler fazladır) dolayısıyla orda işler biraz bel altı yürüyor!
sene 2014 aylardan aralık yılbaşı kutlaması için arkadaş beylikdüzündeki bi arkadaşının evinde yılbaşı partisi yapacağını bizi de çağırdığını söyledi ben üsküdarda oturuyorum dedim ben gidene kadar yıla girersiniz bensiz devam edin yola siz olmaz dedi gittik şimdi evine gittiğimiz arkadaş ile evliyiz 3 ay sonra kızımız olacak yani bi gidiyorsun tüm hayatın değişiyor giderken planlarınızı erteleyin yada bitirin ona göre sürpriz yapmasın
intermetrobüs le Asya kıtasından başlayan efsane yolculuğun son durağı Avrupa'nın başkenti ülkedir. Eski sevgililerini kaybetmelerini Beylikdüzün'de yaşamaya benzeten insanlardan da anlayacağımız üzere übersonik galaktik bir yer.
/ 7