atlasglobal

/ 2
uçaklarının hepsi airbus 320 family serisinden oluşan havayolu şirketi.
mart ayında ilk kez kullanacağım hava yolu şirketi. tavsiyesi olan varsa mesaj kutumu yeşillendirebilir.
Bazi yazarlara atlasgobal sirketinin hizmetinden yararlanacagini, sirketin ucagini kullanmayacagini hatirlatilmasi gerektigi ve ulasim hizmeti konusunda tavsiye alinacak bir durumun olmadiginin bilinmesi gereken havayolu sirketi.
mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye edeceğim firma. lakin 2015 yılında başımdan şöyle bir olay geçti:
istanbuldan viyanaya uçak bileti rezervasonu yapmıştım,rezervasyona dair gelen epostada hiç bir fiyat ibaresi yoktu,neyse dedim.
daha sonrasında satın almaya karar verip giriş yaptığımda fiyatın hatırladığım fiyattan oldukça farklı olduğunu gördüm.bunun üzerine müşteri hizmetlerine attığım şikayet mailinde aldığım cevap şuydu özetle:
"o fiyata rezerve ettiğinizi ispatlayacak bir deliliniz var mı?" ...
(bkz: şark kurnazı)
yurtiçi uçuşlarımı çoğunlukla gerçekleştirdiğim havayolu firması, öğrencilere yaptığı indirim + puan biriktirme sistemi atlasgenç ayrıca uçakta verdikleri sandviç ve içecek ile thy kalitesi pegasus fiyatı diyebiliriz
skytrax tarafından 4 yıldıza layık görülen havayolu şirketi. atlasglobal ile seyahat ettiğimde gerçekten de kaliteli bir hizmet sunduklarına şahit oldum. kaptan pilot sırf ingilizce konuşmuş olmak için değil, gerçekten de yolcuların anlayacağı tonda, tane tane konuşarak anons yapıyordu. kabin ekibinin davranışları ve ikramı da takdirimi kazandı. uygun fiyattan bilet bulursam, çekincem olmaksızın kendilerini tekrardan tercih edebilirim.
ortalama bir buçuk saatlik yurt içi uçuşlarda ucuza bilet alıp servisten hayıflanan insanları asla anlamayan biri olarak fiyat performans ikram gibi konulara girmeden kabin ekibinin dış görünüşünü ülkemiz standartlarına göre oldukça modern seviyede tutan ve önem veren şirkettir
25 Nisan itibariyle çoğu şehire uçuşlarını sonlandırmıştır
Bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadan konforlu bir şekilde kullandığımız havayolu şirketi.
Şimdiye kadar en çok kullandığım havayolu firması, bir problem yaşamadım diyemeyeceğim çünkü son seferimde 3 saat rötar takmıştı Kıbrıs'tan dönüşte. Ayrıca adını Atlas Jet yerine Atlas Global yapması bana hala saçma geliyor, keşke atlas jet kalsaydı.
ismini ve reklamlarını fazla ortalıkla görmediğimiz havayolu firması.
/ 2