amazon.com

yakın zaman içerisinde türkiye'ye yerel olarak girme hazırlığında olan dünyanın en büyük alışveriş portalı.
yurtdışından güvenli alışveriş yapılabilecek bir internet sitesi. türkiyede satılmayan nice kulaklık, nice eşya getirtmiştim. birde türk kargo sisteminin yavaşlığı yüzünden, ürün genellikle tahmin edilenden geç ulaşır. türkiyeye gelicek diyorlar, umarım gerçekleşir.
amerika merkezli bir e-ticaret sitesidir. Jeff Bezos tarafından 1994 yılında kurulmuştur. piyasa değeri ve toplam satış hacmi olarak dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biridir.

yakın zamanda türkiye uzantılı satışlarıda başlamıştır.
şöyle linkini bırakayım
türkiye'de resmi olarak satışa başlasa da, büyük bir popülerlik yakalayamadığını düşündüğüm e-ticaret sitesi. sebebi de gittigidiyor, n11 gibi farklı satıcıların yer alması, hatta oradaki aynı satıcıların bir de amazon'da açtığı sanal mağazalarla dönen bir platform haline gelmiştir.
teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren bu alış veriş platformu dünyanın neredeyse en büyüklerinden kartsız alış veriş ya da kargolama gibi olayları arşa çıkaran site
yetişkinler için ışıklı spor ayakkabı ve şeffaf bot bulabileceğiniz yurtdışı menşeyli bir online alışveriş sitesi
İlklerden olup, hayatta kalmayı başarabilmiş ve her geçen gün kendini geliştirmekte olan dünyaca ünlü e-ticaret sitesidir.
Zamanla düzelir, ABD kadar olmasa da kendi ürünlerini burada da satar, diğer ülkelerde yapılan mega kampanyaların aynısını yaparlar da kredi kartımızı boşaltırız deyip bekledikçe n11'e dönen sitedir. En kötü iki günde bir girip bakarım bence şu an ülkemizde hizmet veren diğer sitelerden gram farkı yoktur. Umarım düzelir..