27 haziran 2019 fsm köprüsü bakımı

Karayolları genel müdürlüğü talimatıyla, 27 haziran 2019 tarihinde, 2. Köprü diye bilinen Fatih Sultan Mehmet köprüsünün, toplam 4 şeridini içeren bakım çalışması. İstanbul trafiğini felç etmiştir. Foto ekleyeceğim lakin 45 dakika önce köprüde olmam gerekiyordu. Varırsam birgün paylaşacağım.

İstanbul'a gezmeye gelen gezginler, deniz ulaşımı kullanın tavsiye.

Edit: köprünün yarısında şuan asfaltı söküyorlar. Yolun Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş kısmında.
ne hikmetse imamoğlu'nun devir teslim alacağı güne denk gelmiştir.
Olması gerekendir.

Köprüler günlük, aylık ve yıllık olarak periyodik bakımlara alınıyor. Bu kadar canı taşıyan bir köprüye bakım muhakkak şarttır. Umarım çabuk biter ve insanlar rahat eder.
20 gün boyunca insanların hayatını felç edecek çalışma. Başladığından beri mecidiyeköy trafiği iki katına çıkmıştır gerisini siz düşünün artık.

Şimdiden ‘eee 3.köprü ve avrasya tünelini kullansınlar’ diyeceklere; İnsanların parası mı var da kullansınlar.
bakım nedeniyle trafiğin daha çok artmasıyla üçüncü köprüde halk indirim yapılmasını istedi. ikinci köprü olarak bilinen fatıh sultan mehmet köprüsünün bakımı için 20 gün köprünün şeritlerinde yarı yarıya düşüş olacağı karayolları genel müdürlüğü tarafından duyurulmuştur. kıtalar arasında geçişlerde devletin deniz yolları araçlarının kullanılması şiddetle tavsiye edilir. 15-20 dakikada mis gibi karşıda oluyorsunuz.
bu ve benzeri çalışmaların imamoğlu dönemine denk getirilmesi de akıllarda soru işareti uyandırmaktadır. geçen gün de karşılaştığım beylikdüzü tarafında gündüz saatlerinde yol çizgilerini boyayan kamyondur. tüm gece dururken, gün içine mi kaldı boyamak?