25 kasım 2019 haluk bilginer'in emmy ödülü alması

haluk bilginer’in 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu seçilmesi durumu.

Kaynak

edit

Arkadaşlar bu emmy başka emmy imiş. Ben de biraz önce öğrendim. Gerçek emmy eylül ayında dağıtılmış.

Başlıkta bahsi geçen ve bilginer’in ödül aldığı ise international emmy awards diye bir şeymiş.

websitesi de burada . Zaten sponsorları arasında ay yapım da varmış.
Bu ödülü sonuna kadar hak etmiştir. türkiye'nin en önemli sanatçılarından biri. gurur duyuyorum.

edit: amerika dışı yapımları kapsayan bir ödül olduğunu okudum. haluk bilginer'in başarısını asla gölgelemez bu da. tebrikler, alkışlar... çok daha büyük ödüller için de alkışlarız onu umarım.
kendisini çok sever, çok da beğenirim. gerçek emmy ödülünü de hak ettiğini düşünürüm ancak bu emmy ödülünün çok da itibarlı olmadğına dair iddialar da var.
dizilerin oscar'ı sayılan emmy ödülleri kapsamında en iyi erkek oyuncu ödülünü alan haluk bilginer çok iyi bir başarıya imza atmıştır.

amerika bu ödüllerin dışında olduğundan ödülün değerli olmadığı cehaletinde olanlara da küçük bir bilgi; bu ödülün ismi 'international emmy awards' yani amerika hariç birçok ülkenin yarışması sonucu verilir. bu da çok değerli bir ödüldür.

yıllarca adamların en iyi yabancı film oscarı hariç geri kalan tüm ödüllerini ülke içinde dağıttığı. sadece amerika içi ödül dağıtan oscar törenlerini ağzından salya akarak izleyenler uluslararası ödülleri beğenmiyor.hangisi daha kapsamlı siz düşünün.

adamın amerika pasaportu olsaydı şuana kadar oscar da alabilirdi. sürekli kendimizi bir ezme çabası falan. bize de anca bunu verirler bilmem ne. amerikan dizilerinden sonra dünyada en çok türk dizileri izlenir.başarılı oyuncularımız da var. biz bu dizi sektöründe iyiyiz yani.anlayın artık.dolayısıyla hakedilmiş bir ödül.
türkiye'de bu ödülü kim hakediyor diye sorsanız, cevabı haluk bilginerdir. değerdir, çok sevindim. yıllandıkça şarap gibi güzelleşiyor.
Yalnız bir gazeteci haluk levent yazmış.
Haluk leven4in tepkisi de güzel