19 nisan fenerbahçe beşiktaş derbisi

19 nisan günü 20:30da başlanmış, maçın 2. yarısında tolga zengin ile taraftarın atışması ve beşiktaş teknik direktörü şenol güneş in kafasına gelen yabancı cisimle başlayan silsile ile çıkan olaylardan 57. dakikada tatil edilmiş müsabaka. şu fanatizm keşke biraz azalsa.
Fenerbahçe taraftarını kınıyorum 3kuruşluk Adamlara 5 kuruşluk malzeme atılmaz... bir kuruş at kafa rahat.

Şenol bey de zımbalanmayı seviyor diyorlar inşallah sadece zimbalanmaktır
rakibini taktiğinle yeneceksin, teknik oyuncularınla yeneceksin. 12. adamın gür sesiyle bıktıracaksın, ezeceksin. bunlar dışında yapılan her şey futbol terörüdür kimse rerörerö yapmasın. olanlar futbol sevdiğini zanneden zihniyete çok yakışmıştır. futbol bir oyundur. keyif almadıktan veya vermedikten sonra statta olmanın manası yoktur. haa, şiddetten keyif alıyorsan, normal yaşantında da ne mal olduğun bellidir, yerin stat değildir zaten.
türkiye'de yasaklanması gereken tek şeyin futbol olduğunu tekrar su yüzüne çıkaran yüz kızartıcı saçmalıklar silsilesinin sergilendiği top tepme müsabakası.

artık futbolun sporla falan alakası kalmadı. siyasetin arka bahçesi, kişisel rantların oyun parkı, şahsi menfaatlerin nirvanası haline geldi. önceden de bir tiyatro sahnesiydi, özellikle son 3-5 yıldır iyice piyes kıvamına geldi.

önceden ayarlı maçlar, şampiyonun nabza ve paraya göre belli edilmesi, hakemliğin maşa haline getirilmesi, turnuvanın değersizleşmesi, milli başarısızlıklar. bunların hepsi türk futbolundan bir parça kopara kopara şu an elimizde sakatat niyetine dahi kullanılabilecek malzeme kalmadı.