14 ocak 2018 adana'da engelli gencin darp edilmesi

sebebinin ne olduğu ve ne olabileceği bilinmeyen, ipi serbest bırakılmış maganda davranışının haberidir.
adana'da 5 kişi oldukları belirlenen şeylerin, minibüste engelli bir genci ciddi manada darp ettikleri, gencin şikayetiyle ortaya çıkmıştır. her ne olursa olsun 5e 1 kavgaya dahi girilmez, böyle miymiş raconunuz, engelli 1e bedensel sağlıklı 5 hepten adilmiş zaten.

ilgili görüntüler için şuraya bakabilirsiniz.

hll spr dvm
Hani adana güzellemesi yapılıyor ya bazen, işte adana gerçeği. toplum olarak suçu ve suçluyu övme hastalığından acilen kurtulmamız gerekiyor. İşitme engelli çocuğu 5 kişi dövenler, adanada herşey olur güzellemesi yapanların mahsulüdür.
acilen bulunması gereken şerefsizler var videoda. dayak atanlardan biri bokscuymuş öteki doktor.
öteki diyorum doktormuş.
Şehirle alakası yok bu yozluğun. Toplumca cinnet geçiriyoruz. Bu da onun tezahürü maalesef. Hiç engelliye böyle bir şey yapılır mı edebiyatı parçalamayacağım. İnsan olmaktan gün geçtikçe uzaklaştığımızdan hiçbir şeye şaşırmaz oldum.
Gardaş bura adana ayıkün mü diyen keko zihniyeti popülerleştirirsen iyi bir bok yaptıklarını düşünüp her türlü magandalığı yaparlar.
içimiz acıyacak okuduğumuz adana haberlerine bir örnektir. sakat hayvanları taşlayan, tekmeleyen, kendinden güçsüz engelli birine saldıran canlılarla aynı evreni paylaşmanın dayanılmaz ağırlığıdır. bir bitmediniz
ne denir, ne söylenir bilemiyorum. aklımdan geçenleri yazsam bu mahlukatları insan yerine koyar bir de üstüne hakaret davası açarlar.

hukuk sistemimiz mi yoksa hukukçularımız mı yoksa halk olarak biz mi bilemiyorum ama birileri bu mahlukları koruduğu için maalesef ki bu olayları yaşıyoruz.
Görüntüleri sabah bir TV kanalında izledim.

Aklımızı kaçırmıyoruz bence kaçırdık, yitirdik, bitti ve gitti. Bırakın engelli insanı normal bir insana, suçlu bir insana bile bu kadarı fazla.

Bu nasıl bir linçtir, nasıl delikanlısınızdır, nasıl insan. Bu ülkedeki yasalar, adalet vs. varsa biraz şu adamları oradan bırakmayın, yeter artık.

Toplumda manyak insan istemiyoruz.
İzledikten sonra ağladığım olaydır.
Vuranlardan birinin tıp öğrencisi Olduğunu öğrendiğimde kanım dondu. Bu insana ileride canımızı nasıl emanet edeceğiz bilemiyorum. Dilerim gereken ceza gerektiği şekilde verilir.
Ayrıca dolmuştakilerin olay esnasında oturması da ayrıca hayret vericidir.