#tüm 1903 entry'leri

kamp yapmak için geniş düzlüklere sahip, içerisinde bir çok koldan akan su kaynağı bulunan şile ilçesine bağlı bulunan bir köy, kamp bölgesi. herhangi bir işletme bulunmuyor ayrıca telefon da nadir alanlarda çekiyor. şelaleye yürümek yaklaşık yirmi dakika kadar sürüyor, isteyen malzemelerini taşıyıp burada da kamp yapabilir. ayrıca ilk şelalenin hemen üstünde bir mağara bulunuyor, şelalenin üstünden devam ederek yürüyüş yapma imkanı da mevcut. karşınıza bir çok küçük küçük şelaleler çıkacak.
benim için izlanda'dır bu ülke. sırf ilk oraya gitmek istediğim için edirne'den öteye gidemedim hala. kendimi evleneceğim insana saklıyor gibi hissediyorum.
bu listeye kırklareli'ni ekleyen insan longoz ormanlarını, dupnisa mağarasını, kastroyu ve daha nice doğa güzelliğini nasıl hiçe sayar anlamıyorum. sanırım kırıkkale ile karıştı.
beşiktaşımızın monaco karşısından galibiyetle ayrılarak, 4 de 4 yapmasını beklediğimiz maç. monaco yönetimi taraftar getirmeyeceklerini ve deplasman tribünü için talepleri olmadığını belirtti. ayrıca önemli bir uyarı; maç 21:45'de değil, 20:00'da oynanacak. kaçırmayın kartallar.
gökyüzünün en parlak 5. yıldızıdır ve mavi ışık yayar. ayrıca güneşten sonra resmi çekilen ilk yıldızdır kendisi. on bin civarı yıl sonra kutup yıldızının yerine geçeceği hesaplanmıştır.
anadolu'nun değerlerinden biridir. aşık geleneğinin son büyük temsilcilerindendir. doğum yıl dönümü sebebiyle bizlerin de cevabını bilemediğimiz mısralarını bırakalım aşağıya.

insan mıyım mahluk muyum ot muyum
ekilir biçilir bir nebat mıyım
yoksa görünüşte bir sıfat mıyım
hiçbir türlü bulamadım ben beni

dinlemek isteyenlere
beşiktaşımızla çıktığı 99 lig maçında 8148 dakika görev almıştır. bu süre boyunca doğrudan gördüğü tek kırmızı kart 2010 yılında fenerbahceye karşıdır. ortalama fakat istikrar abidesidir.