1 kasım 2017 beşiktaş monaco maçı

beşiktaşımızdan galibiyet beklediğimiz bir diğer şampiyonlar ligi maçı. ev sahibi olmamız büyük avantaj. deplasmanda yenen, içerde de yener. taraftar en büyük faktör olucaktır. başarılar kara kartal.
Açıkcası Beşiktaş'ın deplasmanda yenebileceğini hiç düşünmemiştim. En iyi bir beraberlik ne güzel olur diyordum. Ancak bizi şaşırttı, beklentileri daha da ileriye götürdü. Kendi evimiz de taraftarla birlikte kazanmak zor olmasa gerek. Büyük bir heyecanla bekliyoruz. Başarılar Kartalım.
beşiktaşımızın monaco karşısından galibiyetle ayrılarak, 4 de 4 yapmasını beklediğimiz maç. monaco yönetimi taraftar getirmeyeceklerini ve deplasman tribünü için talepleri olmadığını belirtti. ayrıca önemli bir uyarı; maç 21:45'de değil, 20:00'da oynanacak. kaçırmayın kartallar.
skor tahminin zor olduğu ama beşiktaş'ın asla kaybetmeyeceği gerçeğinin vuku bulacağı maç. skor quaresma-cenk ikilisinin performansı çerçevesinde şekillenecektir
Büyük ihtimal dolmabahçe’de olacağım başka gelen varsa çarşıda bir şeyler içebiliriz o gün.
beşiktaş bu akşam yenerse şampiyonlar liginde tarihinde tarih yazıp son 2 maça kadro rotasyonu ile çıkma lüksüne erişebilecek.
Devletin kanalının yayınlamadığı, bu sene ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden Beşiktaş'ın maçı
berabere kalarak, canın sağ olsun diye söyletmiştir.

not: gs