youtuber gezginler

konuyla ilgili 28 entry daha
- tüm çabaları takipçi kasmak, youtube kanalına abone toplamak ve bir bilirkişi edasıyla devamlı bilgi vermek olan, eğlendin mi hocam gittiğin yerde demek istediğim kişilerdir. hele bir yer popüler oldu mu hepsinin birden çıkarma yapması dayanılır gibi değil. amerika'yı yeniden keşfetmiş edalarıyla.
- bir de turların reklam panosu gibi dolaşırlar. her şeyi bedavaya getirmek huy olmuş. gezginim ben deyip tur firmalarının rehberi olarak insan taşıyıcıyısı olmuşlardır. hele ki bir firmadan bedava bir termos falan gelmişse onla yatar kalkar. 6cı duyu organı olur.
- aralarında kıdem farkı yaratıp kendi çapında gezenlerle muhattap olmazlar. onlar az ünlü takımı, binlerce takipçisi olan, her konuda uzman, kendilerinden biraz daha igi gören birini gördüler mi gömmek için can atan yeni ırktır.

hepimiz severiz sponsor, bedava uçak bileti, bedava tatil. buna sözüm yok. sadece ben üç kuruşa geziyorum ayağına tur yapıp para kazanan ve bunu saklayan insanlardan sıkıldım. nereyi gezmiş, nasıl olmuş diye iki bilgi okuyacam diye saatlerce ürün tanıtımı okumak istemiyorum