youtuber gezginler

/ 3
tam olarak gezgin diyemesekte ilkay zaman baya geziyor amerika içinde tavsiye ederim eğlenceli içerikleri var.
geçenlerde gezgin youtuberları tek bir çatı altında toplamak adına böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm. madem başlığı açılmış şöyle ufak bir liste bırakayım.

batuhan barım izleme ve abone sayısının düşüklüğü sizi yanıtlmasın. paylaşımlarıda kendiside oldukça kaliteli olan gezgin.

biz evde yokuz hiç yerlerinde duramayan gezgin çift. severek keyifle takip ediyorum :)

bunun yolu yol değil listenin olmazsa olmazı servan turan'ı bilmeyenimiz yoktur herhalde :)

emre durmuş açıkcası gezgin youtuberlar içerisinde kanımın bir türlü ısınmadığı ve yapmacık bulduğum kişidir kendisi. yine de listede yerini hakediyor.

hasan söylemez daha önce bisikletle türkiye turu yapan hasan söylemez'in kanalı. kendisi şimdi bisikletle afrika yollarında. bize de keyifle izlemek kalıyor :)

başka türlü çok az parayla çok fazla yer gezmeye çalışan tatlı gezgin çiftin kanalı.

yağmur arat en sempatik gezginlerden birisi :) artık gezilerine emre durmuş ile beraber devam ediyor.
yiğit can iç,ensar sevindik kesinlikle takip edilmesi gereken iki gezgin. tolga tevkenin de yapmasını isteriz
her yıl interrail türkiye olarak bi zirve düzenlense (bkz: yılın youtuber'ı) (bkz: yılın gezgini) (bkz: yılın sırtçantalısı) gibi sembolik ödüller verilse ne güzel olurdu..
yağmur arat ve emre durmuş ikilisi. ayrı ayrı gezen sevgililerdi şimdi buluştular beraber geziyorlar dünyayı ve o kadar güzeller ki...
Way away diye bir kanal var baya sıcakkanlı , samimi bir şekilde dolaşıp bilgi veriyolar. Hem ayrıca altyazılı açıp ingilizcemi geliştiriyorum.
danla biliç bu kafaya girmiş ve becerememiş. kendisi çok popüler olan yerlerin eksiklerini bulma gibi bir misyon mu ne üstlenmiş. sanane? sen beğenmedin diye herkes de beğenmeyecek mi? sen evliya çelebi misin? bu özgüven neden?
carlo pizzuti portekizde yaşayan, ama aynı zamanda avustralyada work and holiday yapmış, güney asyayı gezmiş bir gezgin. videoları belgesel kalitesinde, ingilizcesi anlaşılır ve üslubu çok samimi, mutlaka takip etmelisiniz.
- tüm çabaları takipçi kasmak, youtube kanalına abone toplamak ve bir bilirkişi edasıyla devamlı bilgi vermek olan, eğlendin mi hocam gittiğin yerde demek istediğim kişilerdir. hele bir yer popüler oldu mu hepsinin birden çıkarma yapması dayanılır gibi değil. amerika'yı yeniden keşfetmiş edalarıyla.
- bir de turların reklam panosu gibi dolaşırlar. her şeyi bedavaya getirmek huy olmuş. gezginim ben deyip tur firmalarının rehberi olarak insan taşıyıcıyısı olmuşlardır. hele ki bir firmadan bedava bir termos falan gelmişse onla yatar kalkar. 6cı duyu organı olur.
- aralarında kıdem farkı yaratıp kendi çapında gezenlerle muhattap olmazlar. onlar az ünlü takımı, binlerce takipçisi olan, her konuda uzman, kendilerinden biraz daha igi gören birini gördüler mi gömmek için can atan yeni ırktır.

hepimiz severiz sponsor, bedava uçak bileti, bedava tatil. buna sözüm yok. sadece ben üç kuruşa geziyorum ayağına tur yapıp para kazanan ve bunu saklayan insanlardan sıkıldım. nereyi gezmiş, nasıl olmuş diye iki bilgi okuyacam diye saatlerce ürün tanıtımı okumak istemiyorum
/ 3