yalnızlık

konuyla ilgili 33 entry daha
yalnızlık ciddi bir meseledir. Bakmayın siz bunun edebiyatını yapan sahte romantiklere. Hiç güzel bir şey değildir özenilecek bir tarafı da yoktur.
Öncelikle yalnızlık seçilinmez arkadaşlar. Yalnızlık sizi seçer. Kimse sizi sevmez toplumdan dışlanırsınız üstelik bu doğuştan böyledir. Evet çocuklar bile birbirine yalnız bırakmak suretiyle şiddet uygulayabilir ve çocukken çok koymaz size bu çünkü aileniz bu boşluğu biraz doldurur. Sonra kendi kararlarınızı alacak yaşa geldiğinizde aile tarafından da yalnız birakilirsiniz. Ve artık ömrün sonuna kadar mutsuz olacağınızı bile bile yaşarsınız. Surekli kendinizle ve duvarla konusursunuz. Saka degil bu. Oyle bir hafta filan degil ha. Omur boyu yillarca surecek olan bir savas. Gercek bir hayatiniz olmaz. Cunku hayatinizda gercek bir insan olmaz. Ve hayallerde yasamaya mecbur birakilirsiniz. Evet yalniz insanlar hayallerinde yasarlar. Yine omur boyu surecek olan bir sahtelikte yasamak.
Bunlar arada ihtiyaçlarini karsilamak icin disari ciktiklarinda herkese her seye lanet okuyup inlerine geri donerler hemen. Cunku herkes cok mutludur. Ama o mutluluk nedir bilmemistir. Ve sonunda delirir ya da intihar eder.
Allah insana akıl bahşetmiştir. Aklı olan kimse de yalnızlığı seçemez. Bu yuzden boyle gulunc ifadelerden kacinmak gerekir.(tabi ki aklı olduğunu iddia edenler için söylüyorum).
Neyse işte böyle. Birde yalnızlık tarafından seçilmiş olup bir ömür mutsuz olacak kişilere selam olsun. Boşuna çabalamayın onlar sizi kabul etmeyecekler. Kendilerine çok güzel dünya kurmuşlar. Asla onlardan olamayacaksiniz. Bir kosede sessizce yasayin. Unutmadan bir de hayallerinizde bari mutlu olun. En azından bunu yapın kendinize.