uçakta yaşanmış olaylar

konuyla ilgili 45 entry daha
Isvecten izlandaya ucarken canim birden acayip sigara istedi. Her yerde yasak logolari vardi ama aptalca bir mantik yurutup bu kadar onemli bi yasak olsaydi tuvalete kulluk koymazlardi dedim ve tuvalete gidip bi tane yaktim.

Ucakta sigara da bi acayip oluyor cakmagin atesi yuvarlagimsi yandi ve sigaradan cok az duman cikiyordu, neyse bitirip paketle sondurdum izmariti de paketin icine attim.

Cikar cikmaz arkamdan hostes gelip you smoked in the restroom dedi neyse bende yok oyle bisey ayaklarina yattim ama bunlar cildirir gibi oldu. Bir tanesi izmaritten yangin cikacak diye elini cop kovasina sokup izmarit ariyo falan(kulluk bostu cunku onlar baktiginda) neyse daha da uzamasin diye actim paketi korkmayin izmarit bende diye gosterdim.

Dediler ki boku yedin pilota gidiyorum pilotta kuleyi arayacak tutuklanacaksin vb vb. Bende dedim ki guzel ablacim korkacak bisey yok bi hata yaptik senin hic mi benim yasinda kardesin yok vb vb. Dinlemedi tabii ki o pilota gitti pilotta kuleyi aradi.

Neyse izlandaya indik polisler girdi ucagi kontrollu bosaltip beni ariyolar bende kapsonu cektim belki farketmezler diye ama serro hostes hemen ispitledi aha orda diye. Neyse bunlar beni bi odaya goturup cikip gittiler. Sonra odaya ingilizce bilen bi kadin polis geldi. Dedi ki neden boyle bisey yaptin ki? Bende dedim amerikaya gidicem trump secildi belki beni almazlar kafam bozuk vb.

Neyse kadin babacan cikti biraz muhabbet ettik. Sonra da gidip kadinla birer sigara yaktik. Bu da boyle sacma bi ani. Swh