türkiye'de mayıs ayında denize girilecek yerler

konuyla ilgili 8 entry daha
-Datça: Mayıs ayı datçanın en keyifli zamanlarından biri, Hava hem denize girilebilecek kadar sıcak hemde keyifli yürüyüşler yapacak kadar güzel. Datça'nın harika koylarında gezerken şahane manzaralar da görmeniz mümkün.
Datça'da denize girmenin yanı sıra (bkz: knidos antik kenti), (bkz: apollon tapınağı), (bkz: can yücel) evi gibi yerleride gezebilirsiniz.

Datçanın en güzel plajlarından olan palamutbuku ve hayıtbuyu(şiddetle tavsiye ederim) uğramadan geçmeyin!

-Bodrum: ilk bahar ayları bodrumun en güzel zamanlarından biri, bu zamanlarda bodrumun o çılgınca kalabalığı olmuyor ve bodrum lalesi olarak da bilinen anemonlar her yeri süslemiş şekilde bulunuyor. sezon başlamadığı için bir çok plaja ücret ödemeden de girebilirsiniz.

hazır girmişken bodrum kalesi, bodrum antik tiyatrosu, sualti arkeoloji müzesi gibi yerleri gezebilirsiniz.

Alanya: temmuz ağustos ayları alanya'nın en sıcak ve hararetli geçen aylarıdır, bu yüzden mayıs ayı yada eylül,ekim gibi alanya'da güzel bir deniş şöleni geçirebilir uzun sahillerinde palmiye ağaçları altında baharın tadını çıkarabilirsiniz.

KAŞ: hem denize girmek hemde dalış yapmaya meraklıysanız sizin için kaş çok doğru bir karar olacak

Arsuz: akdenizin güzel koylarından biri olan arsuz, temiz denizi ve ince kumuyla ünlüdür. Hatay'ın bu şirin tatil beldesinde hem denize girilebilir hemde tarihi ve turistik yerleri gezebilirsiniz.

türkiye'de mayıs ayında denize girilecek yerler - turkiyede-mayis-ayinda-denize-girilecek-yerler-uLz7f