türkiye'de mayıs ayında denize girilecek yerler

-Datça: Mayıs ayı datçanın en keyifli zamanlarından biri, Hava hem denize girilebilecek kadar sıcak hemde keyifli yürüyüşler yapacak kadar güzel. Datça'nın harika koylarında gezerken şahane manzaralar da görmeniz mümkün.
Datça'da denize girmenin yanı sıra (bkz: knidos antik kenti), (bkz: apollon tapınağı), (bkz: can yücel) evi gibi yerleride gezebilirsiniz.

Datçanın en güzel plajlarından olan palamutbuku ve hayıtbuyu(şiddetle tavsiye ederim) uğramadan geçmeyin!

-Bodrum: ilk bahar ayları bodrumun en güzel zamanlarından biri, bu zamanlarda bodrumun o çılgınca kalabalığı olmuyor ve bodrum lalesi olarak da bilinen anemonlar her yeri süslemiş şekilde bulunuyor. sezon başlamadığı için bir çok plaja ücret ödemeden de girebilirsiniz.

hazır girmişken bodrum kalesi, bodrum antik tiyatrosu, sualti arkeoloji müzesi gibi yerleri gezebilirsiniz.

Alanya: temmuz ağustos ayları alanya'nın en sıcak ve hararetli geçen aylarıdır, bu yüzden mayıs ayı yada eylül,ekim gibi alanya'da güzel bir deniş şöleni geçirebilir uzun sahillerinde palmiye ağaçları altında baharın tadını çıkarabilirsiniz.

KAŞ: hem denize girmek hemde dalış yapmaya meraklıysanız sizin için kaş çok doğru bir karar olacak

Arsuz: akdenizin güzel koylarından biri olan arsuz, temiz denizi ve ince kumuyla ünlüdür. Hatay'ın bu şirin tatil beldesinde hem denize girilebilir hemde tarihi ve turistik yerleri gezebilirsiniz.

türkiye'de mayıs ayında denize girilecek yerler - turkiyede-mayis-ayinda-denize-girilecek-yerler-uLz7f
çeşme demek isterdim fakat biraz daha soğuk olacağı için şansımı foça’da yana kullanmak isterim.
kuşadası'nın listeye eklenmemesi gereken bilgi. hala su çok soğuk.
Nisan’ın son haftası itibariyle tatil sezonunun başladığı ve denize girmenin mümkün olduğu kemer de Listeye eklenmelidir.
mayıs ayında türkiye’nin hiçbir kıyısında denize girilmez, götünüz yanmıyorsa. antalya’da girenler de zaten ruslar. adamlar -20 derece soğuktan geliyorlar. 15 derece sıcaklık görsünler anadan üryan soyunuyorlar (şubat ayında oynanan beşiktaş - dinamo kiev maçında ukrayna tribünlerini hatırlatırım).

geçen sene 3 günlük blr kaçamak için bodrum’da il riccio beach house’da konakladım ve beach’i kapalıydı. otelde rus genç bir çift vardı, rica minnet denize girmek için yetkililere plajı açtırdılar. onlardan başka da denize giren yoktu zaten. bodrum’da sezon asıl temmuz sonu başlar, ekim başına kadar devam eder. çünkü deniz ancak ısınmıştır.

bir de yukarıda çeşme diyen olmuş. tesadüf oldu ve şu an bu satırları tk2312 sefer sayılı istanbul => izmir uçağından yazıyorum. olm manyak mısınız siz? ailesi çeşme’de yaşayan biri olarak diyebilirim ki, eğer zaatüre olmak istiyorsanız mayıs ayında çeşme’de denize girebilirsiniz.
Kuşadası soğuk diyen arkadaş insta ver resim atıcam anlık kadınlar denizinde online ım
instagram’da gördüğüm kadarıyla çeşme ve foça’da denize girme mevsimi başlamış bulunmakta.
didim ve kuşadasında denize girmemeyi tavsiye ediyorum suan için hala biraz daha erken
böyle her başlığın altına izmir sığacık yazıyormuşum gibi oldu ama izmir sığacık yani; şahane bir denizi var.