tek gezmek

konuyla ilgili 37 entry daha
Eğer doğa gezisi tarzı ise Bu öyle bir eylemdir ki ne olduğu asla çözülemez . Kısıtlayıcılar yoktur bağımlılık veyahut sorumluluk hissedilmez ama hissetmek istenilince asıl dert o zaman başlar . İlk başta kulağa iyi gelir “TEK’im freeyim özgürüm “ gibi gibi... ancak gece olur çadırda öfkelenmeler boy gösterir kitap biter internet biter şarkılar biter ve boom ne yapacağını bilmeyen ördek gibi geçer geceler.
Kendim adıma söylemem gerekirse okul zamanında en büyük bahanem olmuştur : Tek yapamam olmaz gece ölürüm kurda ayıya yem olurum gibi söylemler bitmez . Daha sonra birini ayartır ve gitmeye kalktığımda ise şu cümleyle “bro sana emanetim” otururum kıçımın üstüne . Kendi sorumluluğum yetmiyor gibi birde başkasının Çanına Mı bakacağım der ve oturur içten içe tek gitme planlarını tekrar yapar ama gitmem.

Şehir içi daha kolay olmakta en azından kalabalık kendini güvende hissetmeni sağlar kafanı dağıtmaya yardımcı olur ve geceleri olur olmadık yerde powerbank bitmesine karşın sıkıntı edilmez .

Velhasıl kelam doğa vs insan olunca doğa da tek kalmak tabiri caizse yemiyor . 1 aydır salda ya gidilecek diye avutur durur insan kendini