rotasız seyyah

konuyla ilgili 85 entry daha
kendisi ile ilgili herhangi bir sempatim ya da antipatim olmasa da bu başlıkta yazılan eleştirilerin birçoğunu fazla zorlama bulduğumu belirteyim öncelikle. "samimiyetsiz, egoist, paracı, şöhretin büyüsüne kapılmış, soğuk vs." gibi sıfatlarla nitelenen "rotasız seyyah'la" ilgili bu argümanları destekleyenlerin tek çıkış noktaları birkaç sosyal medya paylaşımı. Oysa kendisiyle ilgili olumlu görüş sahiplerinin aksini ispat etmek için göstereceği başka birçok sosyal medya paylaşımı da mevcut.

sosyal medya fenomenleri genellikle bana da itici geliyor ancak hakkında bu kadar acımasız eleştiri yapabileceği zannetmiyorum. Nicelik ve niteliksel bağlamda hitap ettiği kitle "100 dolarım var 1 hafta ukraynada yetermi genjler" diye soran on binlerden çok daha ileri seviyede. Üstelik çektiği fotoğrafların kaliteli ve yapmış olduğu projelerin uluslararası alanda ses getirir düzeyde olduğunu söylememe bile gerek yok.

hakkında bir tanım yapacak olursak; yapmaya çalıştığı işleri amatör ruhu kaybetmeden(ki bu da ufak tefek hataların sebebi kanımca) başarıyla yapan seyahat bloggerı.