pfizer biontech covid-19 aşısı

konuyla ilgili 6 entry daha
Hakkında yarak kürek konuşulan aşıdır. Aq evladı hayatının son yılına kadar biyoloji ve insan anatomisi hakkında bir şey öğrenmemiş ancak gelip "biontech'in yan etkileri" hakkında konuşuyor.

Bu aşı karşıtı olan göt lalelerinin en az %95'i 1 sene öncesine kadar "mrna" diye bir kavramın varlığından haberdar bile değildiler.

Hele bir de lisans mezunu olduğu halde hatta doktor falan olup aşıya karşı çıkanlar var, onlar da işte kitap yüklü merkep. Onlar tam bir orospu çocuğu. Bunların tespit edilip oy haklarının elinden alınması gerek.

Emperyalist güçlerin Hindistan, Pakistan, Çin ve Afrika gibi adeta köpeklerin yavrulaması gibi yavrulayarak nüfus sahibi olan ülkeler varken nüfus azaltma politikasına Avrupa, Kuzey Amerika ve İsrail'den başlayacağını düşünen varsa rica ediyorum ilk fırsatta ya kendisini değiştirsin ya da köyüne dönüp ataları gibi eşek sikmeye ya da eşek zihniyeti tarafından sikilmeye devam etsin.

Yeter arkadaş yeter. Ne laftan anlamaz insanlar çıkmış dayanamıyorum artık.

"hiçbir şekilde ne covid-19'a dair ne de ülkesindeki vaka sayılarına yönelik gerçek verileri paylaşmayan çin'in naktif aşısına" güveniyor orospu çocuğu ama öte taraftan medeniyetin ve bilimin sancağını taşıyan ülkelerin desteklediği ve uyguladığı aşıya güvenmiyor.

Sizin şu hayatta kazandığınız para da, aldığınız nefes de, yediğiniz yemek de, içtiğiniz su da tamamen kul hakkı.

Bir şeyler daha yazmak istiyorum ancak hapse girmek için hiç doğru zamanda değiliz.


tanım: dünyayı saran Covid-19 pandemisiyle mücadeleye yönelik şimdiye kadar geliştirilmiş en etkili önlem olan aşıdır.