pati butik rezaleti

pati butik adlı hayvanlara yardım ediyoruz çünkü çok iyiyiz yalanıyla ürünlerin yanında mahallenin tüm kedilerinin burun çevirdiği bayat bir mama göndermekten başka bir şey yapmayan şirketle yaşadıklarımı anlatıyorum.

4 Aralık tarihinde buradan bir kazan siparişi verdim. Kazak 10 Aralık'ta elime ulaştı ama ne göreyim? Üzeri kedi tüyü kaplı, leş gibi kedi sidiği ve ucuz bir yumuşatıcı kokan, kullanılmış bir kazak. İnsanlık halidir heralde diye yeni bir ürün istedim. Asla bir özür dilemediler sadece ilk başta kötü sonradan zoraki iyi bir üslupla göndereceğiz efendimler falan başladı. 24 Aralık'ta ürün elime geldi, kurye arkadaş para istiyor. Adama derdimi kesinlikle anlatamıyorum tabi o da almak durumunda ne yapsın?

Bunlara yazıyorum bu sefer biraz daha yakaran bir üslupla ama cevap hakaret oluyor ve yalan atmaya, beni erkek olmamdan dolayı kaba olmakla suçlamaya başlıyor ve üstüne ben avukata gidiyorum diyor.

Faturasız ürün satan, kullanılmış ürün saran bu 10 IQ'lu arkadaş diyor ki ben avukata gideceğim. Konuşmalar falan hep aşağıda. pati butik rezaleti - murekkebimkurudu-0WXHjpati butik rezaleti - murekkebimkurudu-c27SEpati butik rezaleti - murekkebimkurudu-2Wxd3pati butik rezaleti - murekkebimkurudu-h51KLpati butik rezaleti - murekkebimkurudu-QqDuq