onur ünlü

konuyla ilgili 7 entry daha
İtirazım Var filminden daha sonra izlemediğim yönetmen.

Kendisinin bu zamana kadar tek tutan projesi leyla ile mecnun'dur. Onun sadece yönetmenliğini yapmış senaryosunu yazmamıştır. Diğer çoğu projesi tutmasına rağmen sevenleri tarafından sahiplenilmiştir.

Kendisi yönetmenlik ya da sinema üzerine bir eğitim almamıştır. Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları yani reklamcılık bölümünü bitirmiştir.

Eski eşiyle yani Funda Alp ile sevdikleri işleri yapabilmek için beşinci boyut gibi dizileri yazarken, popüler ve daha çok para kazanmak için Cingöz Recai gibi gişe ve para getiren kötü filmleri çekmiştir.

Öncesinden biliyoruz ki filmler çekebilmek için kültür bakanlığından yardım ya da tefecilerden borç alırdı. Bu maddi konulardan dolayı kendisinin açıklamasıyla bir dönem mapusa düşme gibi olasılıklar bile olmuştur.

Gişe filmleri ve İnternet dizilerinin getirdiği para ve popülerlikle eşinden ayrılmış genç ve güzel bir oyuncuyla birlikte olmuştur.

Şimdileri ise çizdiği o eski muhafazakarlığın dışına çıkıp "İşgali fetih zanneden vasatlar beni takip etmesin!" diyebiliyor.