gezgin itiraf

konuyla ilgili 207 entry daha
Seçimlerin tamamından nefret ediyorum , hepsinin tüm partilerin destekçileriyle birlikte helak olmasını istiyorum. En acılı şekilde YÖK olmasını diliyorum.
Seçim arabalarının tamamından nefret ediyor yok olmasını diliyorum .

Koduğumun okul sınavına çalışıyorum ama olmuyor sanırım gerizekalıyım, ülkeden kaçmak istiyorum daha doğrusu hiç kimsenin gelip rahatsız etmeyeceği bir çiftliğe/köye gitmek istiyorum ama olmuyor zorunlu bir şekilde okumak zorundaymışım.
Ha bir de okul koduğumun okulu bölümü bir halt anlamıyorum . Neden anlamadığımı da anlamıyorum , gerizekalıyım diye yüzlerce kez düşündüm evet öyleyim dedim her defasında bir tane koduğumun andavalı çıkıp içimdeki düşünceleri bozuyor ama yine de başarısızım bir insanın tüm eğitim hayatı başarısız olabilir mi ? Tamamında not ortalaması olarak son ondaydım ilk değil son10.
Ama işin trajikomik tarafı her girdiğim Türkiye geneli sınavlarında derece yaptım ama bir boka yaramadı hiç bir boka yaramadı istemediğim bir okul ve bölümdeyim .bitirmek zorundayım.

Kitapları seviyorum kitaplarla zaman geçiremiyorum ama bol bol zaman öldürebiliyorum .

Sonuç olarak daimi huzursuzluk var sanırım kaçınca her Şeyden kurtulacağımı düşünüyorum ama hiç bir vasfım YÖK. Bir gün çıldırıp pasaportu alıp kaçacağım .

Neyse sürekli dertliyim .