festivalde çatır çatır sevişen kızın bugünkü hali

konuyla ilgili 16 entry daha
açtığım başlıklara ya da yazdığım iletilere tekrar cevap yazmam adetim değil, zaten sözlük konsepti de bu değil ama girilen entry’leri tek tek okudum. malesef bu ahlaksız durum normalleştirilmeye çalışılmış. cinsiyetçi ya da bir kızın çatır çatır sevişmesi karşıtı değilim ama bunu festival ortamında, o çadır senin bu çadır benim “özgür kız, gezgin kız” kimliği altında yapılması çok büyük bir ahlaksızlıktır, bunu savunanlar da en az o kız kadar ahlaksızdır. gidin otelde sevişin, erkek arkadaşınızın evinde sevişin ama festivaller sevişme yerleri değildir. ben bu başlığı “festivalde uyuşturucu kullanan kızın bugünkü hali” şeklinde açsaydım adım gibi eminim aramızdan çıkacak bir kaç müptezel festivalde uyuşturucu kullanmayı sıradan hale indirgeyen entry’ler girecekti. bireysel haklarlar, kişinin hak ve özgürlükleri gibi kavramların “kişi mahremiyeti”, “özel hayatın gizliliği” kavramıyla bir bütün olduğunu hatırlatmak isterim. ama görüyorum ki bunu sıradanlaştıran bohem kafalar “hem ayranım dökülmesin, hem götüm sikilmesin” derdindeler.

36 yaşındayım ve 17 ülke 54 tane şehir gezdim dünyada ama bir tane bile sokak ortasında şehvetle öpüşen genç görmedim. onu geçtim avrupa’da pek çok ülkede sokakta elinde bira şişesiyle gezemezsiniz. hal böyleyken iki tane düzgün grup izlemek için festivale gelen insanların gözü önünde çadır çadır gezip çatır çatır sevişen bir kızı normalleştirenlerin sağlıklı bir beyine sahip olduğunu düşünmüyorum.

türkiye’de ve dünyada yapılmış tüm bilimsel çalışmalar gösterir ki, 18 yaşında bir insan artık erişkin bir bireydir ve tek başına karar verebilme, kendi bedeni üzerinde tasarruf edebilme hakkı vardır. tüm bilimsel çalışmalar gibi bu da bir “genellemedir” çünkü ülkemizde 18-25 yaş aralığında bir genç aslında ruhen ve fiziken baktığınızda birer çocuktur. hiç bir aile çocuğunun böyle sağlıksız ve uluorta yaşadığı bir cinsel hayatı olsun istemez. hiç bir anne baba kızının festivalde bir çadırda seviştikten sonra, herkesin gözü önünde üstünü başını düzelterek çadırdan çıkmasını görmek istemez. bu çocukların üzerinde en büyük hak sahibi olan ailelerin bile görmek istemeyeceği bu durumu sizler hangi aklınızla normalleştiriyorsunuz anlamak mümkün değil.