festivalde çatır çatır sevişen kızın bugünkü hali

/ 2
belki çok tepki çekeceğim ama var böyle kızlar. sakın, festivalde herkes çatır çatır sevişiyor ya da festivaller çatır çatır sevişme yerleri demek istediğim çıkarımı kimse yapmasın. inkar etmeyin var bu tipler. hani o festival senin, bu festival benim diyerek gezen, her festivalde çatır çatır önüne gelenle sevişen gezgin kızın bugünkü halini yazalım. ben birini tanıyorum. vermediği adam kalmamıştı rock’n coke’larda (oradan tanışıyoruz). çadırda sevişmek başlığının başrol aktristi olabilecek bir kız hatta. 30’lu yaşlarının başında havalimanında yer hizmetlerine girdi, uzun yıllar çalıştı bir iftirayla işten çıkarıldı, anketçilik yapıyordu ve son konuşmamızda çocuk istediğini söylemişti. şimdi n’yapıyor bilmiyorum.

edit: imla
Festivallerde çatır çatır sevişmeyen kızdan farklı olmayan haldedir.

Ayrıca büyütecek bir durum da göremedim. Ne güzel geçliğini dolu dolu yaşamıştır. Eminim o günlere dönebilse yine aynı hayatı yaşamak isterdi.
O çatır çutur seviştiği günleri özlemle anıyordur.
Eski günleri özlemle yâd eden yazarın açtığı başlık.
(bkz: yazara o kızı bulun)

Kimsenin vajinasına kamera bağlamadıysan kimin kiminle nasıl seviştiğini bilemezsin.
Ayrıca sevişen de sevişmeyen de aynı yere gidiyor sonuçta. Sevişin!
Başka bir yerde sevişse bu kadar gözüne batmayacaktı yani? Sana ne kardeşim? Bize ne? Cidden güzel söz “herkesin hayatına kimse karışamaz” neyin öfkesi de bu herkesi yargılama peşindeyiz acaba
gördüğüm en çirkin dille yazılmış entrydir!

güzel kardeşim kadınlar erkeklere sevişirken bir şey "vermezler" sen nasıl yaşıyorsun cinsel ilişkilerini bilemeyeceğim ama seks esnasında partnerler birbirleriyle vücutlarını paylaşırlar. ilişki böyle bir şeydir.

ek olarak kimin nerede, kimle, nasıl, ne şartlarda sevişeceğine kişiler kendileri karar verir.

başlığının saçmalığının altını çizmek için örnekler vereyim:
*festivalde çatır çatır yemek yiyen kızın bugünkü hali
*festivalde çatır çatır dans eden kızın bugünkü hali
*festivalde çatır çatır çalışan kızın bugünkü hali
festivalde başka çatır çatır sevişen erkeklerle veya kadınlarla bu eylemi gerçekleştirmiştir. ama belli ki başlığı açan yazar bunlardan biri değil. *
kendi tecrübelerimden bahsedecek olursak bundan yıllar yıllar önce seviştiğim kız, üniversite bitirdikten sonra bir siyasi partiye girip ilçe başkanı oldu. insan cidden hayret ediyor.
Sevişen sevişsin bize ne yav. Biz sevişmiyoruz diye yorum yapma hakkına sahip mi oluyoruz yani? İşin sonunda hepimiz gebereceğiz.
festivallerde çatır çatır sevişenleri izleyip ukdeleriyle gerçek yaşama dönmüş bir yazarın zavallı ruh hali içerisinde açtığı başlık. geçmişe dokunma bırak öyle kalsın. girdini editleme mesela son girdiğin hali gibi kalsın üzülürsün.

bu arada festival değildir o, festival olsa duramazsın.
(bkz: glastonbury)
fazla ofansif ve cinsiyetçi bulduğum bir başlık, bunun yerine kişiler diye genelleme yapılması daha uygun düşerdi diye düşünüyorum.
/ 2