couchsurfing

konuyla ilgili 151 entry daha
İlk kez 19 yaşında brezilya'da denedim. Öncesinde her hafta yapılan couchsurfing meetinglerine gidiyordum. Yeni insanlar ve kültürlerle tanışmak için birebir. Benim hayatıma o kadar pozitif katkıları oldu ki, anlat anlat bitmez. Brezilya'da cs sağolsun inanılmaz iyi vakit geçirmiştim.
Sadece evde misafir etmek zorunda değilsiniz. Dışarıda bir aktivite yapmak için de buluşabilirsiniz. Şehrime gelen bir İngiliz gezginle Çeşme'ye otostop çekmek ayrıca güzeldi. Öncesinde buluşmak için Finlandiyalı arkadaş gelirken kocaman bir çikolata getirmiş. Budapeşteye gittiğimde birilerine mesaj atmıştım sağolsun biri 2 gün bizimle gezdi, o olmasa bir sürü vakit kaybederdik.
Bu sene eve çıktığım için eve misafir de almaya başladım. Şimdiye kadar bir Türk, bir Perulu, bir İtalyan misafir ettim. Hepsiyle güzel vakit geçirdim. İtalyanla balkan turu yapmayı düşünüyoruz hatta Bu arada eve gelen Türk arkadaş çikolata sevdiğimi öğrenince 2 paket çikolata alıp evde bir yere koymuş. Sınav sabahı bulunca güzel bir sürpriz oldu
Siteyi amacına yönelik kullanmayan bir sürü kişi var evet. Ama bu sitenin değerini asla düşürmüyor. Sadece biraz daha dikkatli ve seçici olmalısınız. Referansları dikkatlice inceleyin. Referansı yok diye hemen elemeyin. (Brezilya'da 2 kez referanssız evde kaldım, biri en iyi cs deneyimimdi)
Kısacası cesaret ettiğiniz ölçüde size muhteşem deneyimler vaat eden muhteşem bir uygulama