can yaman

konuyla ilgili 10 entry daha
aleyna tilki'nin erkek versiyonu olarak tanımlayabileceğim oyuncu kişisidir.

neden mi? bir popüler pazarlama ürünüdür çünkü. eskiden kasetlerin satılmıyorsa bir iki yardım kuruluşunda bulunup gazetecileri çağırıp tekrar halkın sevgisini kazanıp "iyi insan" olurdun. o zaman iyi insan görünüşü satıyordu.

günümüzde ise aslında kötü kadın/adam olmanın da popülerlik ve şöhret getirdiğini keşfettiler.bununla birlikte sanatçı müsveddeleri ortaya çıktı. mesela, muhtemelen gündemde kalsın diye aleyna tilki'nin menejeri sürekli ona; röportajlarda kendini öv ve anlamsız tweetler at diye söylemiştir. bu durum halkı ona karşı öfkelendirecekti ama bunlar da sosyal medyada konuşulması demekti.dolayısıyla yeni bir şarkı çıkardığında en nefret eden de seven de dinleyecekti. sonuç ortada. istediğini aldı ve kaç kişinin onu sevmediği umrunda bile değil. zira en çok dinlenenler arasında.

bu durumun yenisi can yamandır. günümüzdeki ne yaparsan yap gündemde kal mottosuna uymuştur.

işin komik yanı ise ; twetterda can yaman etiketiyle onu linç eden tayfanın onun şöhretine aslında yardım ettiğinden bihaber oluşu. yukarda da birçok yazar başımıza bunun gibileri ünlü yaptılar diyerek bu sözlükte can yaman entry'si giriyorlar. arkadaşlar sayenizde adam burda da konuşuluyor işte. demekki adam iyi kampanya yürütüyor.

arada geniş bakış açılarıyla bakalım olaylara. sevgiler..