can yaman

Bir pazarlama ürünü olan oyuncudur. Bana kalırsa oyuncu bile değildir. Ah işte şu piyasanın gözü kör olsun...
Her önüne gelenin ünlendirilmesinin vahim bir sonucudur. Beyniyle uçkurunun benzer ilişkisi ortaya fiyasko diyaloglar çıkarmaktadır. Gündemİ saçma salak sözleriyle meşgul etmesi bu ülkenin ayıbıdır. Hayranlık duyulacak adam bulamadınız mı sevgili hemcinslerim? Lütfen beyni olmayanları ünlü yapmaktan vazgeçin artık!
böylesine barzo ve kültürsüz kişileri popüler etmeyi sever ülkemiz.
Tarzıyla gündem olmuş. Oynadığı karakterle ülkemizde popüler olmuş ama nerde duracağını bilmeyen bir karaktere sahip bir gözlemci ollarak söylüyorum
İyi bir üniversitede hukuk eğitimi almış geleceğin hukukçusu olmaya aday biriyken şöhret sarhoşluğuna saplanmış ego ile beslenen yürüyen testosteron.
İyi ki hukukçu olmamış ve tercihini oyunculuktan yana kullanmış. Yoksa bu etik değerlere sahip birisi mazallah hakim falan olsaydı vereceği kararlar türk hukuk sisteminin yüz karası olurdu.
Türkiyede bile bu Kadar sevilmeyen kişi yurt dışında nasıl bu kadar sevilir
bu hırboyu başımıza "ünlü" diye önümüze koyan televizyon dünyasının ve hayranı/takipçisi olan beyinsizlerin ayrı ayrı ta ağzının orta yerine sıçayım.
aleyna tilki'nin erkek versiyonu olarak tanımlayabileceğim oyuncu kişisidir.

neden mi? bir popüler pazarlama ürünüdür çünkü. eskiden kasetlerin satılmıyorsa bir iki yardım kuruluşunda bulunup gazetecileri çağırıp tekrar halkın sevgisini kazanıp "iyi insan" olurdun. o zaman iyi insan görünüşü satıyordu.

günümüzde ise aslında kötü kadın/adam olmanın da popülerlik ve şöhret getirdiğini keşfettiler.bununla birlikte sanatçı müsveddeleri ortaya çıktı. mesela, muhtemelen gündemde kalsın diye aleyna tilki'nin menejeri sürekli ona; röportajlarda kendini öv ve anlamsız tweetler at diye söylemiştir. bu durum halkı ona karşı öfkelendirecekti ama bunlar da sosyal medyada konuşulması demekti.dolayısıyla yeni bir şarkı çıkardığında en nefret eden de seven de dinleyecekti. sonuç ortada. istediğini aldı ve kaç kişinin onu sevmediği umrunda bile değil. zira en çok dinlenenler arasında.

bu durumun yenisi can yamandır. günümüzdeki ne yaparsan yap gündemde kal mottosuna uymuştur.

işin komik yanı ise ; twetterda can yaman etiketiyle onu linç eden tayfanın onun şöhretine aslında yardım ettiğinden bihaber oluşu. yukarda da birçok yazar başımıza bunun gibileri ünlü yaptılar diyerek bu sözlükte can yaman entry'si giriyorlar. arkadaşlar sayenizde adam burda da konuşuluyor işte. demekki adam iyi kampanya yürütüyor.

arada geniş bakış açılarıyla bakalım olaylara. sevgiler..
kazandığı bütün parayı pr çalışmalarına harcayarak daha fazla kazanacağını sanan biri
aynı zamanda kendini oyuncu sanıyor tek derdi para ve kadınlar olan birine rağmen
(bkz: dalyarak)
kendini beğenmiş, kas yaparken, beynindeki proteinlerden olmuş, gazeteciye dilini bilmediği için salak salak bel altı espri yapabilecek kadar dengesiz biridir. böyleleri hakkında entry girip prim bile vermemek lazım da, insan tutamıyor kendini.
Bu lavuk dizilerde filmlerde tek başına oynamayacak belli ki karşısına güzel bir kadın oyuncu koyacaklar ki hikaye olsun. İşte iş o kadın oyuncu arkadaşlarda; bu lavuk ile oynamayı kabul etmezler ise paranın tatlı yüzüne kanmadan, beklediğimizden çok daha kısa sürede piyasadan silinir gider.