burcunuza göre hangi ülkede yaşayabilirsiniz

konuyla ilgili 28 entry daha
Koç - Tayland

Oldukça hareketli ve canlı olan koç burçlarının özgüvenleri de yüksektir. Bu yüzden eğlencenin ve hareketin hiç bitmediği Tayland onların için ideal ülkelerden biridir. Bitmeyen enerjileriyle Koçlar Tayland'da her zaman yapacak bir şeyler bulabilir ve sürekli yeni şeyler keşfedebilirler.

Boğa - Danimarka
Yeniliklerden ve risk almaktan hoşlanmayan Boğa burçları kendilerini her zaman güvende hissetmek isterler. Boğa burçları yerleşik hayatı severler, estetiğe önem verirler. Çok okumayı, müzik dinlemeyi ve sanat eserlerini severler. Tüm bu özellikli ise Danimarka'da kolayca bulabilirler.

İkizler - Almanya
Sürekli değişen ruh halleriyle bilinen İkizler burcu, bu ruh halinin değişimiyle uzun süre aynı noktada kalmaya dayanamazlar. Aynı anda birkaç yerde birden olmak isteyebilirler. Bu nedenle İkizler burcu ulaşım imkanlarının yüksek olduğu bir yerde yaşamalıdır. Bu ülkelerden biri de Almanya. Tarihteki ilk yüksek hızlı treni ve otomobili geliştiren Almanların kara yolu ve metro ulaşımı oldukça kolay sağlanır.

Yengeç - İsveç
Çalışkanlıklarıyla bilinen Yengeç burçları para kazanmaya ve birikim yapmaya önem verirler. Böylece kendilerini daha güvende hissederler. Ayrıca ailelerine çok düşkünlerdir ve onları güvence altına almaya çalışırlar. Bu nedenle dünyanın vatandaşı en zengin ülkelerinden olan İsveç tam onlara göredir. Çalışkanlıklarıyla istedikleri düzenli ve ekonomik anlamda rahat hayatı elde edebilirler.

Aslan - İtalya
Aslan burçları gösterişe ve alışverişe düşkündürler. Ayrıca tutkulu, samimi ve romantik aşıklardır. Otoriteyi severler ve gittikleri her yerde hakimiyet kurmak göz önünde olmak isterler. Modanın başkenti olan İtalya onların gösteriş ve harcama huylarına ilaç gibi gelecek romantik bir ülke. Bu açıdan İtalya'da sanatsal kişiliklerini gösterebilir gösterişleriyle ön planda olabilirler.



Başak - İsviçre
Başak burçları oldukça titiz, çalışkan ve düzenli insanlardır. Onlar için dakiklik çok önemlidir. Bir şeyler üretmeden duramaz. Dünyanın en dakik insanlarının bulunduğu ve en temiz ülkelerinden biri olan İsviçre bu özellikleriyle Başak burçları adeta için biçilmiş kaftan.

Terazi - Singapur
Terazi burçları yalnız kalmaktan hoşlanmazlar, yeni insanlarla tanışmayı ve sosyal olmayı severler. Dengeyi ve adaleti temsil ederler bu nedenle sevecen ve naif yapıları vardır. Singapur hukukun en iyi işlediği ülkelerden biri ve sosyal yaşam, eğlence hayatı oldukça hareketli olduğu için tam Terazi burçlarına göre bir ülke.

Akrep - Japonya
Akrepler kendi kontrolü dışında gelişen şeyleri sevmezler. Ayrıca yaşama tutkuyla bağlıdırlar ve hayattan keyif alırlar. Bu sebeplerle hem disipline önem veren hem de güçlü kültürel miraslarla hayata anlamlar yükleyen Japonlarla yaşaması kolay olabilir.

Yay - ABD
Özgürlüklerine oldukça düşkün yay burçları öğrenme aşkıyla doludurlar. Geleneksel düşünceleri sevmezler. Başkalarının özgürlüklerine saygı duyduğundan toplum tarafından sevilirler. Tüm bu özelliklerle ABD onlar için en ideal ülkelerden birisidir. Kültürel çeşitlilik ve özgürlüğü kısıtlamayan insanlarla keşfetmeye ve seyahate uygun büyük bir ülkedir.

Oğlak - Finlandiya
Doğayı seven ve fazla kalabalık ve kaos olan ortamlarda mutsuz olan Oğlaklar sorumluluk sahibi ve çalışkandır. Ailelerine çok önem verirler. Tüm bu özellikler zengin doğasıyla ve yüksek eğitim olanaklarıyla Finlandiya'da mevcuttur.


Kova - Güney Kore
Zekasıyla teknolojiyi birleştiren kova burçları hayat standartlarını geliştirmek için çalışır. İdealist ve eşitlikçidir. Teknolojiye önem veren Güney Kore'nin beyin gücü oldukça yüksektir. Bu sebeple Kova burçları kolaylıkla kendilerine çalışma alanı elde edebilirler.

Balık - Avustralya
Oldukça duygusal burçlar olan Balıklar çok duygusaldır. Deniz olmayan yerlerde mutsuz olurlar. Bu nedenle Avustralya onlar için ideal ülke olabilir.

bknz