avrupa rüyası

konuyla ilgili 12 entry daha
avrupa rüyası hakkında
avrupa rüyası hakkında bilgi verme ihtiyacı duydum şimdi burada birisi gereksiz oluşum diye bir yorum bırakmış. yapılan işe saygı önemlidir elbette. görüşler tartışılmaz lakin güzel işler yapan bu butik seyahat acentesi hakkında bir kaç satır yazma ihtiyacı hissettim.

Ne bu koruma kalkanı? diye soranlar olacaktır elbet. yok hayır korumak değil ama hayallerimin ötesinde bir gezgin olmamı sağlayan bu şirketle ilgili bir kaç anı paylaşma ihtiyacı duydum nedense .

2014 yazında ilk defa 46 kişi bir avrupa turu yapacak olmanın vermiş olduğu bunalımı yaşıyordum kendi içimde. nedense bir şeylerin ters gideceği kanaatindeydim daha yola çıkmadan. ön yargıdır insanı kemiren derler ya hani bende de öyle olmuştu. uzun uzun anlatıp okurken sizi yormak istemiyorum. amatör ruhla profosyonel iş nasıl yapılır gerçekten o zaman anladım ki ön yargılar kalıptır. yıkın o kalıplarınızı ön yargılarınızdan kurtulun ve seyahat edin . en önemlisi de nedir bilir misiniz ? bilmediğiniz kişi ve kuruluşlar hakkında görüş bildirmemek. Şimdi uzun uzun yazacak olduğum avrupa turu ile ilgili başlıkta bütün bu detaylara yer vereceğim lakin sömestr tatilinde nasipse aslan kovalamaya güney afrika'ya safariye gidecek olduğum bu güzel insanların güzel işler yaptığı avrupa rüyası ile ilgili bir çok şeyi sizinle paylaşmak isterdim . elbette bunu başka zaman yapacağım. kalın sağlıcakla...