zümrüt apartmanı

kitap içerisinde pedofolik ifadelere yer verilmesi sebebiyle kitabın yazarı dün itibariyle pedofoli suçundan yargılanmaktadır.

yurtiçi ve yurtdışında bir çok kez kitaplarda, filmlerde, tiyatrolarda ensest, tecavüz, pedofoli gibi toplum içerisinde ne yazık ki varolan bu iğrenç olaylar eleştiri getirmek, farkındalık yaratmak amacıyla işlenmiştir. fakat; bunları özendirici ve zevk unsuru olarak lanse etmek edebiyat yapmak, özgür sanat ya da farkındalık yaratmak değil aleni olarak suça özendirme suçudur. bırakın çocukların, bebeklerin herhangi bir cinsel tacize uğramış olmasını bunu o pis zihniyetlerin hayal etmiş olması bile iğrenç bir durum.

tüm bu suçlarını işleyen, bu suçları işleyenlere destek olan, örtbas eden herkes umarım alabilecekler en ağır cezaları alırlar, umarım yakın zamanda vicdan sahibi olup en acı şekilde vicdan azabı çekerler.
Ben buna kitap vs demiyorum. Benim için bir sapığın düşüncelerini yansıttığı iğrenç ötesi şeydir.
Mühendislik hatası sonucu, konya'nın selçuklu ilçesinde 2 Şubat 2004’te kurban bayramı akşamı büyük bir gürültüyle çöken ve 92 kişinin hayatını kaybettiği apartman.