yaşca küçük sevgili

cevaplanabilir entry
/ 2
Biraz eylence biraz annelik babalık ama omuzlarında yük çok fazla yürümüyor bir türlü.
Yaşça küçük sevgili kulağa heycan verici gelse de işin aslı öyle değildir. Yaşça küçük sevgili özelikle yaş farkı 10'dan fazla ise bir çeşit serseri mayın gibidir. Nerde ne yapacağı, nasıl davracağı kestirilemez. kendi arkadaş çevrene sokmakta zorlanma ihtimali çok yüksektir. işin aslı, küçük sevgilide aranılan-bulunan tazelik ve diriliktir yoksa aşk değildir.
Benden yaklaşık 4 yaş büyük sevgilim hakkında da aynı şeyi düşünüyorum. Biyolojik yaşı ile bulunduğu yaş aynı değil. Çok zor bir o kadar da güzel bir durum.
bir kadın olarak bir iki yaşı sorun etmem ama daha fazlası düşündürür.
başta aşkın yaşı mı olur yeaaa diye çıkışacağımız;
sonrasında aradaki yaş farkının arttıkça anlaşabilme oranının azaldığını görebilmemiz mümkün
+/- 3 olarak kabul edebileceğim farktır.

27 yaşındayken, 35 yaşında bir kadınla sevgili olmaya çalıştım. Amma velakin sanki annemmiş gibi beni çekip çevirmeye çalışmasına 10 gün anca sabredebildim.

Yine 28 yaşımdayken, 21 yaşındaki bir kadınla birlikte oldum ve sadece bir hafta kadar anca dayanabildim. Gereksiz takıntıları ve tripleri olan ileri yaş ergenliğinden muzdarip oluyorlar genelde.

Kendi yaşıtlarımla ise 3 aya kadar çok iyi anlaşıyorum. Sonrasında onlara da bir kulp takarım ben kesin. Ya da onları kendimden soğutmanın bir yolunu bulurum.

İşin özü ben ilişki adamı olmadığımı düşündüğüm için çok da yaşa takılmam aslında. Peki, bu başlığa böyle bir tanımı neden yazdığımı sorarsanız; olur da bir ilişki yaşamayı düşünürsem böyle olsun isterdim herhalde.

Elhamdülillah, yine iyi saçmaladım.*
yaş ilerledikçe dayanılması daha da zor olan bir durummuş gibi geliyor, zorlaşıyor arkadaş, katlanılamıyor. gereksiz davranışlar, tripler, aradığını bulamamak... nedendir bilmem ama hep 35 yaş üstü insanlarla çok daha başarılı ve verimli ilişkiler kurabiliyorum.
Kendimden yaşça büyük kişilerden etkilendiğimi göz önüne alırsam eğer ben olan kişi tanımı olacak bu başlık muhtemelen. Fakat benden yaşça büyük erkeklerin libido fazlalığını göz önünde bulundurduğum zaman bu libidosuzluğumla en son yalnız ölmeyi seçeceğimi biliyorum. Ayrıca hatunun yaşça küçük olması erkeklerin geç olgunlaşan canlılar olduğunu düşününce çok mantıklıdır. yine de aradaki fark 10 yaşı geçmemeli bence. Kadının erkekten ya da erkeğin kadından küçük olmasını asla yargılamam fakat ben kendimden küçük bir erkeğe tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Çünkü karakterleri cidden oturmamış oluyor. Hele o ergen bad boy tripleri var ya düşman başına. Nasıl o tiplerin bu kadar götünü kardırdıklarını da anlayamıyorum. Yapmayın, az biraz mide be ablacım.
Hani erkekler kendilerinden küçük kişilerle evlenmek ister zaten. Kadınlar için bilmiyorum ama onlarda kendilerinden büyük kişilerle elenmek ister
/ 2