vanrail

/ 5
Gelsingelsingelsiiiinnn gidelim de bi kahvaltı yapaliiiimmmm be hele van helee
başlangıç noktası yine ankara, varış noktası ise tatvan olan van ekspresi ile yapılacak olan muhteşem grup yolculuğunun adıdır. yol 25 saat sürmektedir. demir ağların ülkeyi, doğayla iç içe bir şekilde örmesinden mütevellit, bu rota da efsane manzaralar vaad etmektedir. tüm tren yolculukları gibi vanrail de sevgi dolu bir etkinlik olacaktır. zaten tren rayları sevgili gibidir bizlere, aynı yöne giden ama hiç birleşmeyen(swh)
Manzarası yönünden karsrail- doğu ekspresi efsanesinin hiç de gölgesinde kalmayacak olan rota, bence yeni bir efsane doğuyoor
interrail türkiye sayfasının duyurduğu yeni karsrail vari oluşum. asker bir ailenin 2. çocuğu olarak tatvan da doğdum 3 yıl yaşadım, ardından 4 yıl van da kaldım 7 yılımı van gölünün(denizi) yanında geçirdim. eğer yetkililer bu mesajımı görürse doğduğum topraklara interrail türkiye grubu ile gitmek isterim.
karsraila 2 sene önce gitmemin ardından, van seferinde umarım couch bulurum diyerek gideceğim yer. bide en güzel van kahvaltısı nerde yenir bilen varsa ne güzel olur burda. gerçi tren tatvana gidiyo ama ordada vardır heralde van kahvaltısı.
tur firmalarının kars gezisini sikmesinden dolayı van'a çevrilen rotanın adıdır.

interrail ekibiyle gidilirse adam gibi gezilir.
/ 5