tütün sarmak

cevaplanabilir entry
winston slender'ın 15 TL olmasıyla başladığım eylemdir. Küba tütünü alarak hayatımda ilk kez denedim. Kilosu 120 liraymış, 100 gram aldım 4. günüm hala kullanıyorum ancak sarma olayını başaramadım ve 200lü makaron ve makine alarak dolduruyorum. Bir dal sigara bana çok geliyor ve genelde yarısında atıyorum. Günde 1 paket slender içen ben şuan 10 dal tütün kullanıyorum. Tütün iyi mi kötü mü bilmiyorum ama maddi olarak şimdiden çok rahatlattı beni, keşke zam daha önce gelseymiş.

İyi tütün önerisi olan varsa alırım bi dal..
Uzun dönem küba tütünü kullandım. İçimi kolaylaştırmak için yaprak sayısını 5e çıkarıyordum. İkisinin kokusunun karışımında küba ağır kokuyordu ve diğerini belli etmiyordu. Tabi içmemiş kişiler için bilen bilirse 2 duman ayırır mısın diye yanaşıyordu hemen
Bazılarına göre işkence bazılarına göre büyük keyif olan eylemdir. İyi sarılmış tütünü içmek gerçekten keyif verebilir. Ama yeni başlayan birinin sardığı tütünü içmek işkencedir, denemeyiniz.
sararken neredeyse bi paketi de yakarak tüketen kullanıcıları gördüğüm eylemdir. ve son zamlarla birlikte artacak olan eylemdir aynı zamanda.
sarması ayrı keyifli içmesi ayrı keyifli zamanla prof olunuyor.
Bu güzel kardeşimizi izledikten sonra 5-10 defa da deneyerek öğrendiğim işlem.
2012 yılında sigara zammından dolayı tütün içmeye başlayıp. tadını beğenmediğim için bırakmak zorunda kalmıştım. ilk defa sigaranın bana bir faydası olmuştur.
7 yıldır tütün kullanmaktayım. Normal bandrollü sigaralardan asla keyif alamıyorum artık.