türkiye'deki pahalı beach clublar

/ 2
Bu olaya itiraz eden insanları anlamıyorum, bu bir seçenektir isteyen verir istemeyen halk plajına gidebilir. ücretlerin içinde sana hizmet ve konfor sağlanıyor. bunu tercih etmiyorsan eğer gidip halk plajında bedavaya girebilirsin.
Hepsidir.

Sahiller halkındır, hiç kimsenin babasının malı da olmadığı için oraya işletme kuramaz.

Türkiye cumhuriyeti KIYI KANUNU Madde 5’te;

‘-Kıyılar, Devletin hüküm ve tasarrufu altındadır. Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır, Kıyı ve sahil şeritlerinden yararlanmada öncelikle kamu yararı gözetilir.’ Denilmektedir.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Beach Clup adı altında olup ucuz olacak bir yer olacağını zannetmiyorum.
beach club olayı benlik değil. ne clubdaki kadar eğleniyorsun ne de beachdeki gibi denizin tadını çıkarabiliyorsun. kasıntı, iki arada bi derede ortamlar.
anlamadığım konu şikayet ettiğiniz pahalılık beach club’a girerken ödenen ücret mi? yoksa içeride ödenen şişirilmiş hesaplar mı? özellikle çeşme’de beach club’lara giriş ücretleri makul (60-100 lira) tutulur ancak içeride inanılmaz hesaplar ödersiniz. geçen hafta cove ayayorgi‘de 2 amsterdam, 2 de grolsch’e 220 lira ödedim.

edit: cove ayayorgi’ye giriş haftaiçi 80, haftasonu 100 lira
girişte ayrı kopartılan, içeride ayrı geçirilen club'lardır. giden göze almıştır, hes.app sayfasında bolca ne kadar geçirdiklerini gözlemleyebilir, ona göre adımınızı atabilirsiniz. ayrıca giden kitle de aşırı kasıntı, eğlenmekten çok para şovu yaptığı, 2-3 saatlik bulunduğu sürede bile ara ara mayo/bikini/şort değiştirip, defile modunda takıldığı, kadınların full makyaj gezdiği ortamlardır ayrıca. erkeklerin de %70i seri köz tayfadır.
/ 2