türk süper kahraman dizisi akıncı

Az önce denk geldiğim dizi. İzlemeden saçma demeyin abi izledim çok saçma. Amerika'lı süper kahramanlar + dua + bolca florasan formülüyle yapılmış iman-kurgu dizisi. Cehapeli bir kötü karakter beklemekteyim. Ayrıca o maske nedir öyle ya.
Tufan sen misin oğlum çıkar lan şu gözlüğü
Geçtiğimiz gün izlememiştim. Bugün gündüz kuşağında hiçbir şey bulamayınca merak edip izlediğim,
kendilerini birilerin kılı ilan edecek potansiyele sahip ılımlı müslümanların çok seveceği, Hollywood çakması Bollywood dizisi gibi birşey.
Normalde Türkiye'de Bol ağlamalı, uzun uzun bakışmalı dizi filmlerden farklı işlerin yapılmasını desteklerim ama bu nedir arkadaş. Allahım dualarımı kabul eyle diyen süper kahraman mı olur. Cık olmamış.
Flash tv'nin bir tık üstü olan dizi. Süper kahraman değil de komedi dalında daha başarılı olacağını düşünüyorum.
ben fragmanını bile izlerken utandım, onlar çekerken utanmamış diyebileceğim türden bir dizi. en fazla 1 bölüm daha yayınlanır ve yayından kalkar diye tahmin ediyorum.
Oynayan oyuncular da öyle yeni yetme basit oyuncular değil ama paranın tatlı yüzü nasıl hoş geldiyse kabul etmişler. Koskoca Netflix türk süper kahraman işini kotaramamış sen haftada iki saat nasıl bunu düzgün yapacağını düşündün eyyy Atv?
daha başarılı/yaratıcı işler ortaya çıkabilecekken akıncı olmuş projedir. Dünyada eşi benzeri görülmemiş süper kahraman dizisi olacağı ise şüphesizdir(!).
İzlerken o utançtan bu utanca girdiğim, partili ve imanlı, göğsünde parıl parıl ay bulunan atv'nin yeni süper kahraman para israfı, pardon dizisidir. Her an yardıma koşmak yerine Allah kurtarsın diyecek gibi duruyor.