trafikte sinir bozan tipler

cevaplanabilir entry
- sapaklarda sağdan kaynamaya çalışanlar ve bu kaynakçılara rahat rahat yol verenler ( şeridin sağını sıfırlayın. siz sola kaydıkça bunlara alan bırakıyorsunuz ve kaynakçılar trafiği daha da felç ediyor!)
- emniyet şeridini boş şerit niyetine kullananlar
- diğer şeritler boşken sol şeriti kapatıp yol vermeyenler
- sol kolunu camdan sarkıtıp tarlada gider gibi sallana sallana gidenler

hepinize ağır küfür ediyorum, sefam olsun. bitin inşallah...
Geçenlerde hamile kadının olduğu arabayı tekmeleyen gibi olabilir. Sadece kadınları suçlamak kesinlikle erkek libidosundan başka birşey değil.
Bir yaya olarak tabiki gereksiz korna çalan agresif tipler. O kornayı zırt pırt çalsınlar diye koymamışlar oraya. Acil durumlar için koyuldu o. Yeşil yanar yanmaz basmak ya da tıkalı trafiği korna gücüyle açmak için filan değil yani.
Edit: Ayrıca annem 10 yıllık motorsiklet sürücüsüdür ve bir kez bile kaza yapmamıştır. Fakat bir gün kırmızı ışıkta beklerken öküz herifin teki kuralları çiğnerken aynı zamanda annenim ayağını da çiğnemiştir. Bu sebeple üst entrydeki yazarın kadınlara yönelik bu genelleyici tavrının saçmalığını belirtmek isterim. Ayrıca trafikte erkekler daha agresif olduğu için sakin kadın sürücüler kendilerine sinir bozucu geliyor. Yani bunun tek nedeni kendi agresiflikleridir. Editim entrymden daha uzun oldu fakat yazmazsam içimde kalırdı. Kusura bakabilirsiniz.
şerit ortalayanlar, telefonla oynayarak seyredenler, sinyal vermeden önüne kıranlar, daralan yolda gidip ileride kaynak yapmaya çalışanlar, gereksiz korna basanlar, sol şeritte 70 le gidenler, sol şeridi hızlı gittikleri için tapulu malları sayan ve sollamaya çıkmış insanlara fırsat vermeden sürekli selektör yapıp taciz eden sonradan görmeler. saymakla bitmez tiplerdir.
sağına soluna sinyal vermeden ve hatta bakmadan dönen veya şerit değiştiren tipler.
çok bulaşılmaması gereken tipler. alttan alıp yoluna bakmalıdır çünkü 2 dakika delikanlılık yapacağına inanan insan artıkları sizi hiç edebilir, ülkemizde böylesi maganda boldur.