tinder’ı amacına göre kullanmıyorum diyen kız

/ 2
sevgilisiyle pastaneye gidip limonata içiyordur kesin. bunu orada belirtmenin amacı ne anlamadım. iki muhabbet edersin, konunun nereye gittiğini ya da ne düzeyde olduğunu anlarsın zaten. böyle kezban tavırlarla nereye kadar? hayır uygulama sanki bir tek bizim ülkede amacı dışında kullanılıyor. avrupa’da ciddi ilişki arayanların müdavimi olduğu bir uygulama haline gelmiş durumda. ne yani oradan tanıştığın ve sevgili olduğun adamla sevişmeyecek misin? “hmm ben seninle tinder’da tanıştım, sevişemeyiz”.
kezban'ın dibi ya da sadece tamamı kendi efektli selfieleri ile dolu, abaza takipçi kitlesi ile 2-3k takipçi kasmış sözde instagram fenomeni olup, takipçisine daha fazla abaza takipçi katmak isteyen kızdır.
Var böyle tipler.

Amaçları birisiyle konuşmak ya da tanışmak değildir. Tek dertleri bol bacaklı, bol memeli ve bol kalçalı pozlarıyla takipçi kasmaktır.
bu uygulamayı arkadaşlık için kullananlar var birde, onlardan daha beterlerdir.
Tinderı amacı plus kullanan kızdır. Şekilli BMW ile gidin, iki yalan olduğunu bildiği söz söyleyin, gecede mekanda sağlam para verin. Kandırılmak istiyor baskıdan, ondan orada.
Tinder in amacını tam anlamamış kızdir bence bu kızi fazla rahat bırakmazlar.
Tinderı amacına uygun kullanmıyorum diye erkekten farkı olmayan kişidir.

Hiç kullanmadığım bir platform çünkü amacının ne olduğunu biliyorum ve ilgimi çekmeyen bir amacı var. Yani amacı dışında kullanılacak en son platform olduğunu düşünüyorum. Fakat beni alakadar etmez. Milletin hayatına yorum yapacak halim yok. Özetle ne halt ederseniz edin.
tinder bir vizyon ve misyon açıklamış mıdır diye sorgulatır
ınstagram'da fotoğraf paylaşana "abi ne yediğini görmek zorunda mıyım?" twitter'da düşüncesini paylaşana "senin düşüncenin ne önemi var?" diyen bireyden bir farkı yoktur bence. insanımız yine nasıl kullanacağını bilmediği bir şeyi almış, kafa karışıklığı ve kalp kırıkları içerisinde sürünmektedir.

tabi bakıldığında bu cevap da onun tercihidir, ben de bu cevaı verenleri eleştirerek şu yukarıdakilerden oldum. neden böyle oldu ya, böyle olmamalıydı... sımayli.
/ 2