tarafsız gazetecilik

Haber niteliği taşıyan her olguyu, herhangi bir müdahale veya yorumlama yapmadan verebilme olayıdır. Türkiye şartlarında görmek imkansız olduğu için, kafanızda kolay canlanmayabilir.
Türkiye'yi geçtik dünyada bile örneği olmayan durumdur.

Bütün gazeteler veya yayın kuruluşları taraftır. Kimi tarafını açık açık belli eder kimisi ise gizler ve tarafsızmış gibi davranır.
Türkiye'de malesef olmayan şeydir. Tarafsız olursanız ya vatan haini ya da fetöcü olursunuz.
Olması gereken bir şeydir. Ki zaten bir haber tarafsız, doğru ve anlaşılır olmalıdır. Hangi fikre inandığının zerre önemi yok fakat haber yazarken o fikirlerini habere kesinlikle yansıtamazsın. Yansıtırsan haber olmaz.
twitter ve bazı internet haber siteleri de olmasa türkiyede mümkün olmayan şeydir.
dünya üzerinden hiç bir şeyin ya da hiç kimsenin tarafsız olamayacağını düşünmeyen biriyim. hele ki bu kadar yakından gündem, dünyayı ve ülkeyi takip eden, yazan, çizen insanların, hiç bir müdehalede bulunmadan hiç bir yorum katmadan olanı biteni sadece aktarması bana mantıklı gelmiyor. muhakkak taraflı olacaktır bence önemli olan adil ve akılcı olmasıdır.
tarafsız gazete ve yayın diye bir şey yoktur.

sizin tarafsız olduğunu düşündüğünüz kurumlar sadece ideolojinize uygun olduğu için öyle düşünüyorsunuz. kendinizi kandırmayın..