tampon

cevaplanabilir entry
Kadınların regl iken iç çamaşırlarını temiz tutmak için kullanabileceği bir ürün.

Hymen'e zarar vermemesi için Cinsel ilişkiye girmiş kadınların kullanması tavsiye ediliyor.
Tampon kullanımı çok rahat bir ürün. Bir kere tampon kullanan biri pedlerle uğraşmak istemez zaten.
Penise göre boyutları çok ufak olduğu için korkulmasına gerek yok.

Edit: imlâ
Bunu bir yıl takılı unutan kadının hikayesini bilmeyen yoktur.
araçların ön ve arkalarında bulunan, herhangi bir kaza durumunda çarpma gücünü emerek karosere en az zarar gelmesini sağlayan, her taşıt türüne göre farklılık gösterse de genellikle plastik ve varyasyonu maddelerden imal edilen parça.
Mükemmel bir icattır, bir an önce kullanılabilir duruma gelmek istediğim tek üründür. Hey regliyken denize girememek ne tür bir ızdırap haberiniz var mı sizin?

Edit: bi zahmet ilkimizi tamponla yaşamayalım.*
tıbbi silikondan üretilmiş olan menstrual cup kullanmaya başladıktan sonra kullanmadığım ve kullanmayacağım bir ürün. doğaya atık da bırakmamış oluyorum.

(bkz: menstrual cup)
periyot günlerinde denize, havuza girmek istediğinizde ya da ped kullanmak istemediğinizde yardımımıza koşan bir ürün. farklı boyları mevcut kendinize en uygun boyu seçmeniz gün içinde rahat hareket etmeniz ve takıp çıkartırken özellikle çıkartırken -bu kısım önemli çünkü içerde şişiyor ve olduğundan büyük bir hale geliyor- canınızın acımaması açısından önemli. hijyen açısından pedden daha sık değiştirmelisiniz.

türkiye’de hala en ilkel haliyle üretilen tamponlar yurtdışında inanılmaz güzel teknolojilerle üretiliyor ve kullanımı da çok kolay. bir çok kişi ped yerine bu şahane şeyleri kullanıyor.

benim aklım çıkıyor türkiyedekileri kullanmaya; ya düşerse, ya ipi kopar içimde kalırsa...
Regliyken denize havuza giremezsin tabularını yıkan mükemmel icat. Tampax’ın (reklam değil öneri tşkkrlr) kolay yerleştirme aparatı sayesinde inanılmaz rahat ve hijyenik oluyor.