squid game

9 bölümden oluşan, oldukça heyecanlı, kore yapımı bir netflix dizisi. spoiler yemeden izlemek için oldukça çaba sarf ettim ve başardım. şiddet içeriği yoğun ancak keyifliydi…
Arkadaşımla ilk bölümünü izlediğimiz fakat sonrasında onun bitirdiği benimse devamını izleme fırsatını bulamamış olmama rağmen beğendiğim dizi. Kendini bir oyunun ortasında bir anda ölümle burun buruna bulman heyecan yaratan bir kurgu. Aklıma ilk getirdiği yapım açlık oyunları oldu. En kısa zamanda bitirmeyi planlıyorum diziyi.
ön yargı ile başladığım, neymiş bu kadar popüler olan diye izlediğim, sonra bölümden bölüme atladığım dizi. para hırsı nelere kadir, sonunda para olunca insanların neler yapabileceğini çok iyi işlemişler. henüz tamamen bitirmeye fırsatım olmadı ancak konu çok etkileyici şekilde işlenmiş.
normalde uzak doğu dizi ve filmlerinden hiç haz etmem fakat bu dizi netflix yapımı olmasından gerekli herhalde oldukça sürükleyici. sonu daha farklı olabilirdi
dövmeyecekseniz, ben sevemedim arkadaşlar. ilk üç bölümü zor bitirdim. bana sıkıcı geldi valla. sonradan açılıyorsa bilemem.